Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.07.2015, 19:51   #1 (permalink)
Ka2N
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Nissan Sway Cenevre'de Görücüye Çıktı

Nissan Sway Cenevre'de Görücüye Çıktı



Nissan, Cenevre Otomobil Fuarı’nda “Sway” konseptinin dünya prömiyeri gerçekleştirdi.



Nissan, tasarım, inovasyon ve genel anlamda yakaladığı başarıyı, Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyeri gerçekleştirilen “Sway” konseptiyle kutluyor.

Nissan’ın gelenekselleşmiş rekabetçi ve yenilikçi ruhunun her yönüyle ortaya konulduğu 2015 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahne Sway’in. Sınıflarının rekortmen Crossover modelleri Qashqai ve Juke’u ortaya çıkaran tutku ve deneyim ile geliştirilen Sway konseptinde hedef, muhafazakar bir yapısı olan B Hatchback segmentinde dengeleri değiştirmek.

Nissan’ın özgün tasarımıyla şekillenen konsept, geleceğin kompakt Nissan modellerinin nasıl tasarlanacağı konusunda ipuçları veriyor. Konseptin tasarımında özellikle Avrupalı kullanıcıların beğenileri ön planda tutulmuş: Hem duygusal, hem agresif hem de heyecan verici!

Kompakt Hatchback sınıfını hareketlendirmek ve yenilikle tanıştırmak için tasarlanan Sway konseptinde kullanılan kıvrımlı çizgiler ve agresif ön bölüme, iç mekanda zarif sofistike renkler eşlik ediyor. Sway konsepti bir bütün olarak cesur ve duygusal tasarımın bir ürünü.


Ka2N isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla