Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.2015, 14:20   #1 (permalink)
Ruzenin
"Kırk Yılda Bir Gibisin"
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Arrow Türkiye'de ilk kez diz içi ile uyumlu vücut sıvısı üretildi

Türkiye'de ilk kez diz içi ile uyumlu vücut sıvısı üretildi



VSY Biotechnology; diz, kalça, omuz, dirsek, bilek, çene gibi eklemlerde insanların hareket kabiliyetini kısıtlayan ve ağrıya neden olan tüm dejenerasyonlara karşı iyileştirici, sodyum hyaluronat içeren inovatif bir ürün geliştirdi. Eklem boşluğuna enjekte edilen bu sıvı vücut dokusu ile %100 uyumlu.
VSY Biotechnology, Ar-Ge merkezindeki yoğun çalışmaları sonucunda insan vücudunda bulunan sodyum hyaluronat’ı sentetik olarak üretti. Bu sıvıyı “Reviscon” markasıyla Türk ve dünya ortopedi fizik, tedavi rehabilitasyon doktorları ile tanıştırdı.


Diz ve eklem ağrılarında etkili

Konuyla ilgili açıklama yapan VSY Biotechnology CEO’su Dr. Ercan Varlıbaş, "VSY Biotechnology tarafından TUBİTAK ile birlikte projelendirilerek geliştirilen sodyum hyaluronat içeren “Reviscon” markalı yeni ürünümüz uluslararası CE sertifikasını alarak Avrupa’daki ruhsatlandırma sürecini de tamamladı. Vücut dokusuyla tamamen uyumlu olan bu ürünle Türkiye’de ve dünyada diz ve diğer eklem ağrıları çeken hastaların derdine derman olacağız" açıklamasında bulundu.


Reviscon kireçlenmeye karşı etkili

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Demirhan Dıraçoğlu ise, “Reviscon", 3 milyon Dalton molekül ağırlığı ve 20-32 miligramlık oranları ile kireçlenmeye karşı önemli bir etki gösteriyor ve olumlu sonuçlar elde ediliyor. Ayrıca kendi ülkemizin bir ürünü olması, Türkiye’de üretilip dünyaya ihraç edilmesi de bizler için önemli bir konu” şeklinde konuştu.

__________________
"Ve...
Cennet bazen bir tebessüme ilişir"
Ruzenin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla