Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.08.2015, 01:21   #32 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Önemli Bir Konu Hakkında

Alıntı:
Regex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atarlanmanıza anlam veremedim ve fakat belirteyim, anlamış olduğunuzu düşünseniz de yanlış anlamışsınız. @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] veya @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dururken sizin yanıtlamanızı abes bulduğumu da belirtmeliyim. Şu an hâlihazırda farklı projelerim var zaten ben forumu satıyor musunuz diye bir soru sormadım. Paranın her şeye gücü yeter gibi bir çıkarım yapmanız da çok saçma geldi keza böyle bir vurgu da yapmadım. Amacınız nedir? Bu üslup, böyle bir yanıt rütbenize yakışmıyor. Oysa ben konuyla ilgili devri oldukça olumlu bulduğumu, @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'nın foruma gözü gibi baktığını ve forumun mimarı olduğunu, bundan sonra da bu çizgide devam etmesinin hayırlı olacağını belirtmiştim. Eğer gerçekten okusaydınız böyle gereksiz bir çıkış yapmazdınız. Şimdi siz benim iletimi de silersiniz ama @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] okursa, sizin çıkarımlarınızı yapmayacaktır ve sizin gibi düz mantıkla düşünmeyeceğinden eminim. Neden bir co admin olarak ban cezası aldığınızı da şimdi çok daha iyi anladım.

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], okuyana yazık olabilmesi için yazdıklarımın gereksiz olması da gerekir. Ben yerine göre ciddiyim, yerine göre olması gerektiği gibiyim. İrdelenmesi gereken konularda konuyu ele almamın yanlış olduğunu sanmıyorum. Siz dilerseniz, okumayabilirsiniz.
Atarlanma hayır hayır alakası yok sen orda düşüncelerini yazmışsın bir sayfa . Bende kendi düşüncemi söyledim bunda yanlış olan taraf ne ?
Ban yeme konusu farklıydı olayı bilmiyorsunuz sanırım
Üslubumda da yanlış birşey anlamayın lütfen varsa sormak istedikleriniz buyrun özelden konuşalım

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla