Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.08.2015, 15:07   #11 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kitap topluyorum

Alıntı:
Simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kitap topluyorum

arkadaşlar, yazarlığını da yaptığım bir dergi ile birlikte köy okullarına ve cezaevlerine kütüphane kurma kararı aldık. bu aşamada sizlerin de yardımına ihtiyacım var, daha doğrusu ihtiyacımız var. elinizde okuduğunuz, fazla diyebileceğiniz, bi köşede unutulan kitaplarınız varsa aşağıda yazdığım adrese gönderebilirsiniz. bu bir sosyal sorumluluk projesi. derginin ismini reklam olmasın diye vermedim, ama güvenilirlik konusunda şüphe uyandırıyor veyahut araştırmak isteyenler olursa özelden dergi ismini verebilirim. unutmayın, gelecek nesil için elinize bir şans geçiyor, iyi değerlendirelim.

not olarak, ptt kargo ile kitap gönderimlerinde indirim yapılıyor. fakat bazı görevliler böyle bir şeyin olmadığını söyleyebiliyor. uyarılarınıza rağmen görevli indirim yapmıyorsa aşağıdaki kodlar aracılığıyla indirimli gönderim yapabilirsiniz.

Tek kitap için indirim kodu: 401280698
Çoklu gönderim için indirim kodu: 100128070

Gönderiler için adres:
hasan başdemir adına,
hacı musa mah. dede sok. no: 17
şuhut / afyonkarahisar.



ayrıca ben etiketleme işlemini bilmiyorum, yönetici arkadaşlar ya da bu işi bilen arkadaşlar forumda aktif olarak giriş yapan arkadaşları etiketlerse herkese sesimiz ulaşabilir.
bende afyon bolvadinde okurken 28 tane kitap bağışlamıştım kütüphaneye kayıtlarda mevcut

kitap toplaman güzel tebrik ederim.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla