Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.08.2015, 15:13   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ağustos 2015 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları

Ağustos 2015 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları



GENEL BİR BAKIŞ

7 Ağustos tarihinde Merkür başak burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir mali konular üzerinde ve ileri dönük hedefler anlamında kıymetli olacak. Girişimde bulunmak istediğiniz bir takım meselelerin mutlaka mali yönden bir durumuna bakmanız faydalı olacak. Planlarınızın gelir getirici olup olmadığına bir bakmanızda fayda olacak.Sosyal ilişkilerinizde ise değerlerinizi önemsememeli ve bilinçli olmanız gerekecek.

8 Ağustos tarihinde Mars burcunuzda seyrine başlayacak. Bu seyir kişisel hedeflerinizi ortaya koyma ifade etme anlamında önemli olacak. Gururlu tepkilerde bulunmadan etrafınızdaki dünyayı da izlemeniz faydalı olacak. Fikirlerinizi ve amaçlarınızı ortaklaşa düşünecek şekilde ele almanız gerekecek.

11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 tarihine kadar Jüpiter Başak burcu seyri devrede olacak. Bu tarihler arasında özellikle mali konular bir hayli kıymetli olacak.

14 Ağustos tarihinde burcunuz üzerinde bir Yeni Ay doğacak.Yolculuklar bir hayli kıymetli olacaktır.Ancak Venüs geri hareketi de burcunuz üzerinde olduğundan sistemsiz ve plansız Yeni Ay'da planlar yapmamanız için durup bir bakmanız gerekecek.

23 Ağustos tarihinde Güneş kazanç evrenizde seyrine başlayacak. Burada kişisel anlamda girişimlerin mali yönlerle ele alınması gerekecek.

27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcu üzerinde seyrine başlayacak.Sosyal ilişkiler üzerinde haklı-haksız veya doğru-yanış bir tartıya konulması gerekecek.

29 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dolunay oluşacak.Ne olursa olsun iş birliğine açık olmanız ve sert kararlardan kaçınmanız gerekecek.


AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Ağustos arası: Haftanın genelinde kişisel kararlarımızı, ailevi yaşantımızı, parasal ilişkilerimizi dikkatle ele almamız gerektiğini işaret ediyor. Bizim isteklerimizi elde etme çabamız ancak buna karşın dış dünyadan gelen baskılarla, engellemelerle karşılaşmamız. Venüsün burcunuzdaki geri hareketi, bir daha bu konulara dönüp bakmanız gerektiğini işaret ediyor. Sizi hizaya çekiyor diyebiliriz. Aynı evde yaşadığınız eşiniz, büyükleriniz, aynı ortamda soluklandığınız kişiler, geleceğiniz, evinizdeki huzur ve emniyetin sorgulanma halidir bu. Her şeyi denetlemek, kılıfına uydurmak, bildiğiniz gibi yapmak pek kolay değildir. Hayat size, bir daha dön ve bir bak demektedir. Hayır benim arzularım, istediklerim olacak diye direttiğinizde daha azıyla yetinmeniz için sizi ikaz edecektir.

10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, geri harekette olan Venüs ile kavuşum yapacak. Geçtiğimiz Temmuz ayı başındaki konumuna dönen Venüs, o tarihte gerçekleşmiş, karar verilmiş, atılmış adımların yürürlüğe konması, güzelleştirilmesi, ışıldaması yönünde kıymetlidir. Şimdi verilecek kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Bugünlerde tanışanlar, birbirlerine aşkı hediye ediyorlar. Ancak bu aşkın uzun süreli olması için birbirinize zaman tanıyınız. Fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandıran bu Yeniayda sürprizleri de işaret ediyor.

17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, azim ve kararlılık gücü veriyor. İnsan kendi bildiği yolunda ilerlemek istiyor. Kendine göre bir dünya özlemi var ve bu dünyayı kurmak için mücadele veriyor. Ancak bu yol üzerinde karşımıza engeller çıkabilir. Böyle olduğunda yine aynı kararlılıkla ilerlemeyi bilmelidir. Emeksiz nimet olur mu hiç?

24-30 Ağustos arası: Satürn geri hareket döneminde olduğumuz için, son iki buçuk yıldır eviniz, aileniz, şu andaki yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde sizi bir hayli yormakta ve baskı altına almakta. Aslında bugünkü görünüm de, doğru ve sağlam kararlar verebilmeniz için, meseleleri ciddiyetle ele almanızda yardımcı oluyor. Artık bu konularda dersler sona eriyor diyebiliriz.


İŞ VE KARİYER
3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars iki yıllık aradan sonra yine burcunuzu ziyaret ediyor. Demek ki, son iki yıldır yaşanan gelişmelere, geldiğimiz noktaya bir bakmak yararlı olacak. Bu sizi, çok daha iyi planlamaya, daha uygun şekilde değerlendirmeye hazırlar. Doğru verilmiş kararlarımızı da gözden geçireceğiz. Bugünlerde Venüs burcunuzda geri hareketini sürdürüyor. Tabii ki bu yılki Mars geçişini bir de bu açıdan ele almak, analiz etmek lazım. Şimdi daha dikkatli şekilde hedef belirlemek, bu hedefin üzerine giderken sizi motive edecek aktivitelere daha fazla yer vermek lazım. Bedensel sağlığımız hepsinden önemlisi. Çünkü sağlığımız bozuksa, hangi işi doğru düzgün yapabiliriz, ne fayda görebiliriz. İlişkilerimize bakacağız. Agresif tarzda, benim dediğim olacak, benim yolum doğru demek yerine, bulunduğunuz şartlara, yeteneklerinize, yapmak istediklerinize bir bakmak lazım. Yaptım oldu demek yerine, en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum demek, farkındalık yaratır. Öfke ile kalkan zararla oturur der büyüklerimiz. Biz de bu süreçte abartamayacağız, başladığımız işleri bitirmeye çalışacağız, projelerimizi gözden geçireceğiz ve dış dünya olan ilişkimizde tutarlı iradeli şekilde bağlantılar kuracağız.

10-16 Ağustos arası: 13 tarihideki ikinci görünüm, Güneş-Uranüs arasında oluşacak. İfade gücünüzü yükselttiği gibi, hedeflerinizi gerçekleştirme azmi veriyor. Uranüs yenilikçi bir bakış açısıyla, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmanızda size hızlılık ve destek sunuyor. Bütün bunlar bir araya geldiğinde, dış dünyadan beklentileriniz karşılık buluyor. Ruh huzurlu, coşkulu, yaşam enerjiniz gayet olumlu ve fikirlerinizi ifade etmeniz kolaylaşıyor. Hızlı öğrenebilir, bilgilenebilir, hayata kuvvetle sarılabilir, dünyayı kucaklayabilirsiniz. İnsanlar sizin ne kadar farklı bir insan olduğunuzu, sıcaklığınızı, cömertliğinizi hayranlıkla izleyebilir.

17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, hayata yenilikçi tarzda bakmanızı sağlayan, yeni olana hevesle yönelmenizde yardımcı olan, ilişkilerinizi tazeleyen, eğitimden ticari faaliyetlerinize kadar her konuda yenileştiren güçlü bir enerjidir. Ancak Venüs geri hareket dönemindeyiz. İlişkinizle alakalı konuları ve hedeflerinizi tabii ki tekrar bir gözden geçirmek faydalı olabilir.

24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız. Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal becerilerimizi belli kişilerle paylaşacağımız faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. Birileri sizi arayabilir, bir araya gelebilirsiniz, bazı konular üzerinde gözlemde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin iletişim anlamında size yönelişinin işaretçisi olabilir. Kısa seyirli geziler olabilir.

Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.


PARA
3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Maddi konularda öyle çok açılmak, döküp saçmak zamanı değil. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesi zamanıdır. Aslanlar cömerttir ve çoğunlukla da sevdiği bir şeye, önem verdikleri kişilere harcama yaparken hesap kitap tutma halleri yoktur. Ancak tutacağız. Unutmayalım ki, burcunuza gerileyen Venüs, bizim hayatın genelinde durumumuza bir daha bakma vaktimiz. Görüldüğü gibi maddi kazancımız söz konusu olduğunda ve yatırım gibi bir şeyler düşünüyorsak, bu Merkür-Başak hesabın bilinmesi gerektiği yolunda bize sinyaller gönderecek.

10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda seyredecek. Bu dönem, kazanç elde etme, hayatınızı bu anlamda düzenleme, yeteneklerinizi ürüne, paraya dönüştürme anlamında sıkı çalışma zamanıdır. İstikrar özellikle parasal konularda önemle gözetilir. Artık öyle har vurup harman savurmak hali yoktur. Sağlam, uzun ömürlü, işlerliği olan, üretim anlamında önemi olan işlere yer verirsiniz. İşinizi geliştirmek adına var gücünüzle çalışırsınız. Bir işçi arı gibi koşturursunuz. Amacınız, hayatınızı düzenlemek, sürekli gelir sahibi olacak şekilde sağlama almaktır. Kaynaklarınızı çarçur etmezsiniz. Fiziksel ve bedensel sağlığınızı önemsersiniz. Bu yöndeki harcamalarınız bir hayli artar. Kontrollerinizi muntazaman yaptırır, sağlık sigortanıza önem verirsiniz. Somut bir şeyler olmadan, hayallere kapılmazsınız. Hatta hayal bile kurmazsınız. Neyse gerçek odur sizin için önemli. Paranız bankada olsa dahi, kolay kolay harcamazsınız. Ustalık sizin için önemlidir. İşinizde geliştikçe daha fazla kazanacağınızı bilirsiniz. Buna göre bir iş tercihinde bulunursunuz.

13 Ağustos tarihindeki görünüm, maddi konular üzerinde titiz düşünmemiz, bütçemizi düzenlememiz, alacağımıza vereceğimize dikkat etmemiz yönünde etkilidir. Ayrıca yaşam şeklimize göre eskinin geride kalması anlamı taşır. Bu karşıtlık, maddi konularda özellikle çok dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini gösterir. Yapılacak görüşmeler, kurulacak bağlantıların akla yatkın, gerçekçi bir şekilde ele alınması lazımdır. Yanılmamak için dikkatli olmalıyız. Riskli işlere girişmemeli, maddi ve manevi anlamda gözümüzü dört açmalıyız. Aklınızı çelmeye çalışan kişilere dikkat ediniz. Bugünlerde özellikle iş, ilişki ve finansal anlamdaki her türlü meselede aklınız başınızda hareket etmeye çalışınız. Büyük borçlar altına girmeyiniz.

17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer bir iş girişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız.

24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay önümüzdeki 13 Eylül tarihinde burcunuzda oluşacak Güneş Tutulmasının derslerini şimdiden anlayabilmemiz için uyarıda bulunuyor. Maddi konularda sizin mevcut durumunuzu iyileştirmek, düzene kavuşturmak, yatırımlarınızı bilinçli şekilde yönlendirmek, para kazanmak amaçlı gerçekçi planlamalara ihtiyacınız olduğunu söylüyor. Hesabınızı iyi yapmalı, kafanızın karışmaması için ortaklaşa bölüşüm, paylaşım içinde olduğunuz kişilere dikkat etmeli, hayal kırıklığı yaşamamak için parasal ilişkilerde gerçekçi olmalısınız. Bu Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşecek. Bu da gösteriyor ki, doğru ve kapsamlı bir şekilde bilgilenmek, düzgün bir çevre edinmek, tarafsız bir şekilde düşünmek lazım. Hele parayla alakalı bir durum söz konusu olursa, çok daha bilinçli hareket etmek gerekiyor.


AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler : 4-5-8-9-13-14-18-19-23-24
Zayıf Enerjili Günler : 1-6-7-21-22-28
Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16-17
Yeniay : 12-13-14-15
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-27-28-29
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

mynet

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla