Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.08.2015, 11:18   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 16 Ağustos 2015 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2015 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu




Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Daha önce sizi rahatsız eden konular ile ilgili gelişmeler şaşırtıcı olabilir fakat kararlı ve dirayetli bir tavır içinde bulunacaksınız. Ayrıca sezgilerinize güvenin ve içinizden yükselen sese kulak verin. Karşılaştığınız bazı kişiler sizin için iham verici olabilir. Sanatçılar, sanatsal faaliyetler ve hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar keyfinizi yerine getirecek. Bugün keyif aldığınız yerlerde dolaşabilir ve çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ilginç kişiler ile karşılaşabilir ve etkilenebilirsiniz. Ancak tedbirli davranmayı başaracaksınız.
Oğlak Burcu Genel Durum
Evinizi daha güzelleştirmek için çeşitli uygulamalar yaptırmak fikrine sahip olabilirsiniz. Bunun yanında, daha hoşunuza giden bir konuta taşınmayı da ev ortamını paylaştığınız kişilerle görüşebilirsiniz.
Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Çevrenizdeki insanların niyetlerini iyi anlayabileceğiniz, bu sayede kendileriyle daha iyi bir bağlantı kurabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durum, ortak kararlar almak veya işbirliği yapmak konusunda yararlı olabilir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla