Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.08.2015, 19:30   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu

Aslan Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu



Haftanıza maddi konularınızı halletmeye çalışarak başlayabilirsiniz sevgili Aslanlar. Kazanımlarınız ve birikileriniz bu haftabaşı önemli olacak. Güzel anlaşmalar ve pratik çözümler üretmek kendinizi güvende hissetmenize neden olabilir. Buna ihtiyacınız var. Bu hafta genel olarak parasal konular, iletişimsel işler, akraba, kuzen, kardeş konuları ve aile hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz.

Önemli gezegen etkilerine baktığımızda Çarşamba günü, seyahatteyseniz, oldukça şanslı, sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Diğer alanlarda da bu etkiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Hayata iyimser ve biraz da keyifli baktığınız için kendinizle olan bağlantılarınızda güçlenecek. Sıkıntı yaşadığınız olaylara farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Cumartesi günü en zorlayıcı günlerden birtanesi. İş veya sağlık alanlarınızda beklenmedik gelişmelerle güne uyanabilirsiniz. Aile hayatınızın sorumlulukları size ağır gelebilir, ekstra bir yükün altına girmek istemeyeceksiniz. Biraz da olaylar sizin elinizde olmayacak. Parasal yardımlar altında olacaksınız ama aile hayatınızda aynı şeyi söylemek zor olacak.

Pazar günü güneşin başak burcuna geçmesiyle birlikte kimliğinizi daha çok parasal konular üzerine yoğunlaştıracaksınız. Bu geçen bir ay çalıştınız, hazırlandınız ve bir takım atılımlarda bulundunuz, şimdi bu alanlarda nelerin karşılığını alacağınızı keşfetmenin vakti geldi. Güzel parasal kazançlar ve maddi olanaklar 1 ay boyunca ilgi alanınız olacak.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla