Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.01.2013, 00:33   #1 (permalink)
heLen
GeCe MaviSi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post Pasif Jimnastik Nedir?



Pasif jimnastik hakkında yanlış bilinen en belirgin konu, pasif jimnastiğin kalori kaybına yol açıp zayıflattığı düşüncesidir. Ne yazık ki pasif jimnastik tek başına kişide genel anlamda bir zayıflama ya da incelme yaratmaz. Normal spor ile karıştırılmaması gerekir. Örneğin belli bir süre yapılan yürüyüş sonucunda vücudunuz enerji yakar ve bu sayede de kalori kaybı yaşanır. Ancak pasif jimnastikte durum bu şekilde işlemez. Zayıflamanıza yardımcı olmak ve kilo kaybı yaşanmasını sağlamak amacıyla tercih edilmemelidir. Pasif jimnastik uygulanan diyet sonucunda oluşan kilo kaybı ile vücutta meydana gelen sarkmaları önlemek amacıyla ve vücudun sıkılaşmasını sağlamak amacıyla uygulanır. Aynı şekilde bir diyete devam ederken uygulandığında ise sorunlu bölgelerinizde cm olarak incelme yaşandığını görebilirsiniz. Ama bunu kilo kaybı ile kesinlikle karıştırmayın. Kilo kaybı yaşamanızı sağlayan devam ettiğiniz beslenme düzeni ve dolayısıyla uyguladığınız diyetlerdir. Pasif jimnastik vücudunuza cm. olarak incelmenizde yardımcı olur.


Pasif jimnastik aletleri sorunlu bölgeye faradik akım göndererek yağ depolanmasının bulunduğu alanda ki yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlar. İşte bu sayede de sadece tek başına uyguluyorsanız cildinizde sıkılaşmaların oluşmasını sağladığı gibi kas yapınızı güçlendirerek hareketlilik getirir. Aynı zamanda kaslarda artan hareketlilik sebebiyle selülitlerin yok edilmesi amacıyla da kullanılan etkili bir yöntemdir. Eğer bir diyetisyen kontrolü altında bir diyet programına devam ederken pasif jimnastik aletlerini kullanırsanız bu bedeninizde incelmeler yaşamanıza yardımcı olur.


Kullanımında hiçbir zorluk bulunmayan bu aletler kullanım rahatlığı sayesinde her yaştan kişi tarafından tercih edilmektedir. Uzman kişi ile birlikte aletleri inceleyerek sadece sorunlu olan bölgelerinize odaklanma gerçekleştirebilir. Herhangi bir acı ya da zorluk yaşatmadığı gibi sadece 1 saat gibi kısa bir sürede tamamlanan bir seanstır. Kişinin durumuna göre seans sayısı özel olarak belirlenebileceği gibi paketler şeklinde de kullanım gerçekleştirebilir. Seans sayısına karar vermek uzman kişinin kararları doğrultusunda olursa daha yararlı olacaktır.


Pasif jimnastiğin etki alanları , kalça eritme, bacak bölgesini sıkılaştırma, beden inceltme, göbek, bel ve mide toparlama, doğum sonrasında oluşan sarkmaların giderilmesi gibi oldukça geniş bir alanı kapsamaktadır

__________________
heLen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla