Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.08.2015, 12:58   #1 (permalink)
Behice

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Düğün Makyajında Kaçınmanız Gereken 5 Hata

Düğün Makyajında Kaçınmanız Gereken 5 Hata




Düğün makyajında dikkat edilmesi gerekenler, en özel ipucular düğün makyajı için, Düğün makyajında yapılması gerekenler, düğün makyajında yapılmaması gerek 5 kural

En önemli gününüzde yapılan bir makyaj hatası bu en özel gününüzü berbat edebilir. İşte uzak durmanız gereken 5 hata.

Evlilik ve düğün günü her kadın için mutlaka ki en özel gündür. Aylarca önceden gelinlik ve saç provaları yapılır. O özel gün geldiğinde ise özellikle saç ve makyajın nasıl olacağı tüm gelin adayları için en önemli konu olur. Şimdi size vereceğimiz ipuçları ile nasıl daha güzel ve doğal bir gelin makyajı yaptırabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

1) Güneş koruyucu kreme hayır
Güneş koruyuculu fondötenlerden uzak durmanızı önereceğimiz tek gün olabilir. İçeriği yüzünden cilde eşit olarak dağılmayan bu kozmetik malzemesi, özellikle flaş ile çekilen fotoğraflarda sizi hayalet gibi gösterebilir. Eğer düğün fotoğraflarınıza bakarken cildinizde beyaz lekeler görmek istemiyorsanız bu üründen uzak durun.

2) Yapay ürünler denemeyin
Takma kirpik kullanmadan önce bir kez daha düşünün. Öğle güneşi vurduğu zamanlarda kirpiklerinizin yüzünüze gölge düşürmesini istemezsiniz. Gerçek kirpiklerinizin arasına birkaç tane yapay kirpik yerleştirip maskaranın büyülü gücüne güvenin.

3) Kırmızı dudaklara hayır
Beyaz gelinliğinizi kırmızı rujunuzla tamamlayarak havalı bir görünüm elde etmek istediğinizi biliyoruz fakat fotoğraflarda bu rengin siyah çıkacağını şimdiden söyleyelim. Eğer gotik bir gelin gibi gözükmek istemiyorsanız başka renk bir ruj deneyin.

4) Bronzlaştırıcı kullanmayın
Sağlıklı ve yanık bir ten ile gelinliğinizin harika görüneceğine eminiz, ama…

1. Teniniz elbisenizi beyaz bir blok gibi gösterebilir.

2. Kıyafetinizde kahverengi lekeler kalabilir.

3. Damat sizin yanınızda beyaz peynir gibi gözükebilir.

5) Boya badanaya son
Bu büyük günde yüzünüzün düğün pastanız gibi kat kat olmasını istemezsiniz herhalde… Makyajınızda zaman zaman ufak rötuşlar yapılması gerekecek ama makyaj üstüne makyaj yaptırmak yerine çantanızda yağ emici kağıtlardan bulundurmalısınız.

__________________

.
.
.
.



.
.
.
.
.

Behice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla