Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.08.2015, 01:02   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 20 Ağustos 2015 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2015 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde huzursuzluk hissedebilirsiniz fakat hareketli ve aktif olacaksınız. Sabah saatlerinde huzursuzluk hissedebilirsiniz fakat hareketli ve aktif olacaksınız. Üstelik hareket halinde olmak sizi rahatlatacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Öğlene doğru dikkatinizi projelerinize yöneltebilirsiniz. Ayrıca eviniz ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Eviniz veya iş yerinizdeki dolapları düzenleyebilirsiniz ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızın veya yakınlarınızın evinde yeni düzenlemeler yapabilir, çocuklarınıza veya arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz. Günün ikinci yarısı iletişim trafiğiniz hareketli geçecek. Çeşitli organizasyonlar yapabilirsiniz ve arkadaşlarınızın davetine gidebilirsiniz.
Başak Burcu Genel Durum
Çevrenizdeki insanlarla para konularıyla bağlantılı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, idare ettiğiniz meblağlar üzerindeki tasarruflarınızda dikkatli olmalı, gerekirse çevrenin fikirlerini almalısınız.
Başak Burcu Kariyer Durumu
Hareketli, özellikle de iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eleştirici değil, yardımcı olabilirsiniz. Ilımlı yönünüz ön plana çıkabilir ve iş ilişkilerinizi oldukça derinleştirmenize yardım edebilir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla