Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.08.2015, 01:03   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 20 Ağustos 2015 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2015 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Güne keyifli başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Güne keyifli başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Hareket halinde olmak moralinizi ve kendinize olan güveninizi yükseltecek. Ayrıca farklı kalabalıklar, dostlarınız ile birlikte olmak ve ilişkilerinizi güçlendirmenize yardımcı olacak ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Öğleden sonra karşılaştığınız olaylar ve kişiler sizi heyecanlandırabilir ve daha önce farkında olmadığınız bazı ayrıntılar dikkatinizi çekebilir. Daha iyimser ve anlayışlı bir tavır içine girdiğinizi hissedebilirsiniz ve size daha önce zor gelen konulara yönelik bakış açınızın değişmeye başladığını anlayabilirsiniz. Yakınlarınızın yaşadığı ilişkilerden etkilenebilirsiniz.
Terazi Burcu Genel Durum
Özel yaşamınızda bol vakit harcadığınız, size ait mekanların güzelleştirilmesi ile ilgili olarak bazı kişilerle görüşebilirsiniz. Bir tamirat veya tadilat gündeme gelebilir.
Terazi Burcu Kariyer Durumu
İş dünyanızdaki hareketlenmeler, aklınızı karıştırabilir. Çevrenizdeki güvendiğiniz kişilerle toplantılar gerçekleştirebilir veya görüş alışverişinde bulunabilirsiniz. Özellikle para akışı konusunda konuşmak istediğiniz çok şey olabilir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla