Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2015, 14:29   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 21 Ağustos 2015 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2015 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sabah saatlerinde rahatsız ve huzursuz olabilirsiniz. Sabah saatlerinde rahatsız ve huzursuz olabilirsiniz. Özellikle sorumluluklarınızın baskısını hissedebilirsiniz. Burcun son günleri doğmuş olanlar sabah saatlerinde duygusal gerilim hissedebilirler fakat sizin için günün ilk yarısı hareketli geçecek. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Sevdiklerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz ve duygularınız derinleşebilir. Ancak sezgilerinizin de yükseldiği bir dönemdesiniz ve içinizden yükselen sese kulak verirseniz, sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Duygularınızı denetleyin ve aklınız ile hareket edin. Arkadaşlarınız sizi destekleyecek.
Boğa Burcu Genel Durum
İletişimi ön planda tutarak yararlar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı insanlar gereğinden fazla konuşuyorlarmış gibi gelebilir. Yine de onlara kulak verin ve konuşmaları yönlendirin. Çok şey öğrenebilirsiniz.
Boğa Burcu Kariyer Durumu
Bugünkü fırsatlar, bir başka kişi sayesinde önünüze gelebilir. Bu nedenle işbirliği ve ortaklığa yönelin. İşbirliği yapacağınız kişinin, tek başına altından kalkamayacağı için kaçıracağı şansları birlikte değerlendirebilirsiniz.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla