Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2015, 14:29   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 21 Ağustos 2015 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2015 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve daha önce yapmayı planladığınız işlere odaklanacaksınız. Â Güne keyifli başlayacaksınız ve daha önce yapmayı planladığınız işlere odaklanacaksınız. Öğlene doğru alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Ayrıca beklemediğiniz ziyaretçileriniz olabilir veya uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızdan alacağınız haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir. Fakat iyimser bir tavır içinde olabilirsiniz ve anlayışlı davranmayı başarabilirsiniz. Aklınız yerine duygularınız ile hareket ederseniz, daha başarılı olacaksınız. Çünkü aklınız sizi yanıltabilir. Ayrıca arkadaşlarınızın fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Dedikodulardan uzak durun ve sevdiğiniz konular ile ilgilenin.
İkizler Burcu Genel Durum
Uzaklarda gerçekleşen olayların etkilerinin nasıl hızla size geldiğini görüp şaşırabilirsiniz. Güzel gelişmeler, sizinle de alakalı olduklarından, bazı hayallere kapılmanıza da neden olabilir. İlk önce her şeyin netleşmesini bekleyin.
İkizler Burcu Kariyer Durumu
Haftaya yaymış olduğunuz rutin işlerinizi, önümüzdeki günler için yapılan önemli bir program nedeniyle bugün halletmek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı çalışıp tüm işlerinizi bitirin, ileriki günlerde zamana sıkışmayın.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla