Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2015, 14:30   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 21 Ağustos 2015 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2015 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Dikkatiniz yükseliyor ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Dikkatiniz yükseliyor ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Eski arkadaşlarınızı arayabilirsiniz ve uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz. Eviniz, aile bireyleri ve çocuklar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Çözümleyici ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız davetlere arkadaşlarınız ile birlikte gidebilirsiniz ve karşılaştığınız etkileyici kişiler dikkatinizi çekebilir. Yaşantısında radikal değişiklikler yapmak isteyenler için uygun zaman. İstediğiniz değişiklikleri yapmak için arkadaşlarınıza danışabilirsiniz ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.
Yengeç Burcu Genel Durum
Özel yaşamınızda yapacağınız faaliyetler, hayattan aldığınız keyfi katlayabilir. Bir hobinizi gerçekleştirmek, eğlenmek ve sosyalleşmek için son derece olumlu etkiler altında olacaksınız. Bunları en iyi şekilde kullanın.
Yengeç Burcu Kariyer Durumu
İşlerinizin maddi boyutu ile ilgili bir haber, bazı noktalarda kafanızın karışmasına neden olabilir. Faaliyetlerinizi, başlangıç safhasından itibaren her boyutu ile ele alırsanız, yeni gelişmelerle ilgili ne yapabileceğinizi rahatça görebilirsiniz.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla