Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2015, 14:31   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 21 Ağustos 2015 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2015 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve günün ilk yarısı sizin için hareketli geçecek. Güne keyifli başlayacaksınız ve günün ilk yarısı sizin için hareketli geçecek. Sevdiğiniz ile ilgili karmaşık duygularınız olabilir fakat bunun üzerinde fazla durmayacaksınız ve dikkatinizi kendi isteklerinize odaklayacaksınız. Sevdiğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz. Yabancılar ile kuracağınız ilişkiler hayata bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir ve olaylara çok daha farklı açılardan bakabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz ve özellikle yakınlarınızın yaşadığı ilişkiler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Fakat kendinizi daha özgür hissettiğiniz bir dönemdesiniz ve eskiden önemsediğiniz şeyler sizi rahatsız etmeyecek.
Aslan Burcu Genel Durum
Düşünceleriniz iç dünyanıza odaklanabilir. Çevreyle bağlantınız kopmayacaktır ama çevrenizdeki olaylara herhangi bir müdahalede bulunmayı da istemeyebilirsiniz. Olan bitenleri bir kenardan seyirci olarak izleyebilirsiniz.
Aslan Burcu Kariyer Durumu
İş hayatınızdaki faaliyetlerinizin maddi getirisi ile ilgili belirsizlik yaratacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Herhangi bir kesin hamlede bulunmayın. Belirsizlikler ileriki günlerde giderileceklerdir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla