Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.2015, 01:37   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 22 Ağustos 2015 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve yapılması gereken işler ile ilgileneceksiniz. Eviniz ile ilgilenebilirsiniz ve bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Çevre gezilerine çıkmak ve keyif aldığınız ortamlarda bulunmak istediğiniz bir gün. Sorumluluk gerektiren konular ile ilgili duygularınız derinleşmiş olabilir vkonular karşınıza çıkabilir. Ciddiye alınmak istediğiniz bir dönemdesiniz ve çevrenizin sizi önemsemesini istiyor olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamayın ve özellikle sevdiklerinize ve yakınlarınıza karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmak için özen gösterin. Sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. İlişkilerinizi zorlaştıracak davranışlarda bulunmasanız iyi olacak.
Boğa Burcu Genel Durum
İletişimi ön planda tutarak yararlar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı insanlar gereğinden fazla konuşuyorlarmış gibi gelebilir. Yine de onlara kulak verin ve konuşmaları yönlendirin. Çok şey öğrenebilirsiniz.
Boğa Burcu Kariyer Durumu
Bugünkü fırsatlar, bir başka kişi sayesinde önünüze gelebilir. Bu nedenle işbirliği ve ortaklığa yönelin. İşbirliği yapacağınız kişinin, tek başına altından kalkamayacağı için kaçıracağı şansları birlikte değerlendirebilirsiniz.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla