Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.2015, 11:16   #6 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ayı Yağının Faydaları

Ayı yağı nasıl kullanılır; Kırıklarda ve burkulmalarda kullanılmasının yanı sıra, bronşit hastalıklarına karşı ağız yoluyla alındığı bilinmektedir. Ancak hekim kontrolü olmadan bu türü ürünlerin kullanılması oldukça risklidir. Çok eski çağlarda gut hastalığı ve iltihaplı rahatsızlıkların bir kısmında İngiltere ve Fransa da kullanılmıştır.

Ayı yağı nerede satılır
Satış sitelerinden ayı yağı uygun fiyat seçenekleriyle alınabilmektedir. Belirli dönemlerde piyasa bolca bulunmasına rağmen genellikle bu tür ürünleri satan yerlerden elde etmek yılın hemen her mevsiminde alınabilmektedir. Güvenli yerleden alış veriş yapmak sağlığımızı korumak için yapılacak en önemli uygulamalardandır.

Ayı yağı yenirmi
Dini açıdan dikkat edilmesi gereken önemli bir konudur. Genellikle etinin ve elde edilen ürünlerin yenmemesi görüşü hakim olmaktadır. Ancak sağlık nedeniyle yenilip yenilmeyeceği konusuna uzmanların görüşü alındıktan sonra kullanmakta yarar vardır. Konu üzerinde hassasiyetle duranların gözönünde bulundurmaları gereken konu hakkında sürülerek kullanmak ve yemek ayrı ayır ele alınması gereken konudur.

Ayı yağı ve faydaları
Son günlerde saç çıkarıcı etkisiyle tekrar gündemde olan ayı yağı ve faydaları hakkında yapılan araştırma neticesinde sağlığımızı korumak amacıyla hekimlerin görüş ve önerileri olmaksızın kullanılmamalıdır. Ayı yağı sedef, rahatsızlığı. Eklem rahatsızlıkları, Romatizmal ağrılara karşı. Saç dökülmesine karşı kullanılmaktadır.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla