Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.08.2015, 01:22   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 26 Ağustos 2015 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Karamsar ve isteksiz olabilirsiniz fakat alacağınız bir haber sizi duyguların derinliklerinden çıkaracak ve duygusal dalgalanma yaşayacaksınız. Eski istekleriniz uyanabilir. Bazı karışıklıklar olabilir. Kendinizi karmaşaya bırakmayın ve karar vermek için acele etmeyin. Sezgilerinizi önemseyin ve içinizden yükselen istekleri gerçekleştirmek için sabırlı olun. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir fakat çok farklı konular ile ilgilenirken dikkatiniz dağılabilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Verdiğiniz sözleri unutmayın.

Balık Burcu Genel Durum
Bir arkadaş veya akraba zor durumda kaldığı için sizden destek isteyebilir. Boş vakitlerinizi bu kişiye ayırabilir, kendisine büyük bir yardım yapabilirsiniz. Bu hareketiniz, çevreniz içerisinde olumlu puan toplayacaktır.

Balık Burcu Kariyer Durumu
İş yaşamınız ile bir şekilde bağlantılı olan insanların oluşturduğu bir grup içerisinde bulunabilirsiniz. Sohbet esnasında sarf edeceğiniz sözler, aklınızdaki planlar hakkında ipuçları vererek insanların ilgisini daha da çok çekebilir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla