Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.08.2015, 00:03   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 27 Ağustos 2015 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün içinizden yükselen isteklerin yaratacağı gerilim yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Gelişmeler sizin düşündüğünüzden daha farklı olabilir. Gün içinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve çocukluğunuzu ve anneniz ile ilişkilerinizi hatırlayabilirsiniz. Düşünceler zihninizin derinlerine inebilir ve unuttuğunuz pek çok şeyi hatırlayabilirsiniz. Ancak bu durum pratik işleri yaparken dalgınlığa neden olabilir ve sizden beklenmeyen unutkanlıklar ortaya çıkabilir. Mesela evinizin veya arabanızın anahtarını unutabilirsiniz.

Başak Burcu Genel Durum
İç dünyanızda olan bitenleri tanımanız sayesinde, dış dünyaya yansıttıklarınızın ifade şeklini de dürtüleriniz değil, kendiniz belirleyeceksiniz. İleriki günlerde yaklaşımlarınız değişirse, bu değişimin temelleri bugün atılabilir.
Başak Burcu Kariyer Durumu
Bugün, iş çevrenizi farklı bir pencereden izlemeye eğilim gösterebilirsiniz. Bugün, bazı kişilere daha farklı davranmak, planları yeni bir yöntem ile uygulamaya koymak gibi kararlar verebilirsiniz. İleriki günlerde şartlara direnmeyin.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla