Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.09.2015, 21:47   #2 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick BB Krem Nedir?

BB Krem Nedir?
BB Krem, BB Krem Nedir, BB Krem Ne Demek, BB Krem Ne İşe Yarar, BB Krem Hakkında



Sadece birkaç yıl önce adını duymaya başladığımız ama kısa sürede birçok kişi tarafından kullanılmaya başlayan BB krem nedir? Hangi amaçla ve nasıl kullanılmaktadır? Bu yazımızda sizlere BB kremler hakkında bilgiler vereceğiz. Yazıyı okuduktan sonra BB Krem nasıl ortaya çıkmıştır, ne işe yarar, nasıl sürülür, ne tür özellikleri vardır gibi soruların cevabını bulmuş olacaksınız.

Öncelikle BB kremin neyin kısaltması olduğu ile başlayalım. BB’nin açılımı genellikle “blemish balm” olarak yapılmaktadır (bazı kaynaklarda beauty balm yani güzellik merhemi olarak da belirtilir) ve “blemish balm” da kusur merhemi anlamına gelmektedir. Yaklaşık 50 yıl önce bir alman dermatolog lazer uygulamalar ya da peeling tedavileri sonrasında hastalarının kullanması için bir merhem yaratmıştır. Bu merhem sadece cildi pürüzsüzleştirip korumakla kalmamış, aynı zamanda kızarıklıkları da kapatmıştır. İlerleyen zamanlarda alman dermatolog bu ürünü “blemish balm” adıyla satmaya başlamıştır.

İlerleyen zamanlarda Asya’ya tanıtılan BB krem özellikle Güney Kore’de çok ilgi görmüştür ve yıllardır buradaki birçok kadın tarafından kullanılmaktadır. Bu sebeple de BB kremler bazı kaynaklarda Kore çıkışlı olarak da anılmaktadır.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla