Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.09.2015, 22:03   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kardan Adam Nasıl Süslenir?

Kardan Adam Nasıl Süslenir?
Kardan Adam, Kardan Adam Süsleme, Kardan Adam Nasıl Süslenmeli, Kardan Adam Süslemesi Nasıl Olur, Kardan Adam Süslemesinde Neler Kullanılır, Kardan Adam Süslerken Neler Gerekir, Kardan Adam Nasıl Güzel Bir Hale Getirilir


Kendiniz gibi mi, bir ünlü gibi mi, yoksa moda becerilerinizi geliştirmek için mi bir kardan adam süsleyeceğinize karar verin. Kararınızı verdikten sonra kardan adam süslemek için bir plan yapmaya başlayabilirsiniz.

Devam etmeden önce kardan adamın cinsiyetini seçin. Kendinize ya da bir ünlüye benzeyen bir kardan adam yapmaya karar vermişseniz bu seçimi birinci adımda yapmış olabilirsiniz. Eğer moda tasarımınızı geliştirmek istiyorsanız, kardan adamınızın kadın mı erkek mi olacağına karar vermeniz gerekiyor.

Önce göze çarpan kısımlarla başlayın. Eğer kendinize benzeyen bir kardan adam yaratıyorsanız gözlüğe ihtiyacınız olabilir ya da mohavk saç modeli yapmanız gerekebilir. Bu, sizin görünüşünüze bağlı. Eğer Marilyn Monroe gibi bir ünlüyü yapacaksanız sarı peruk kullanmanız ve ben koymanız gerekebilir.

Yüzün geri kalanını oluşturun. Gözler ve ağız için üzüm kullanabilirsiniz. Burun içinse havuç tercih edebilirsiniz. İstenilen görüntüyü kazanmak için gereken şekilde kestiğiniz sürece her sebze işinizi görür.

Kıyafetlerini seçin. Eğer kendinizi yaratıyorsanız bu adım sizin için kolay olacaktır. Kendi kıyafetlerinizden birini seçip kardan adama giydirin. Kollarını oluşturmak için dal kullanın. Gömlek, ceket ya da elbiseyi kardan adama giydirmeden dalları yerleştirmeniz mümkün değil. Giydirdikten sonra dalı kıyafetin kol boşluğundan geçirerek kardan adama saplayın.

Son dokunuşları yapın. Eğer kardan adamı kendinize benzetmeye çalışıyorsanız, tanındığınız bir özelliğinizi ekleyin. Örneğin kitap kurduysanız kardan adamın koluna bir kitap bantlayın.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla