Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.09.2015, 02:20   #1 (permalink)
SrKn
ultrAslan

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Erkeklerin Estetik Tercihleri

Erkeklerin Estetik Tercihleri

Bakımlı erkek kategorisinin neredeyse olmazsa olmazlarından biri de “erkek estiği” oldu. Eskiden sadece sağlık nedeniyle yapılan erkek plastik ameliyatları, bugün güzel görünme adına estetik müdahalelere dönüştü.

Estetik merkezleri bile reklamlarında genel olarak olarak kullanılan güzel bir kadın imajı yerine, erkekleri hedef alan, yakışıklı ve fit erkek resimli reklamları tercih edebiliyorlar. Yani estetik denilince artık hedeflerinde erkekler de var.

Erkekler belki daha önce sadece yağ alma, zorunlu meme estetiği, estetik saç ekimi gibi konularda müdahaleler varken şimdi başta burun estetiği olmak üzere, göz kapağı estetiği, kulak estetiği, ağız estetiği, diş estetiği gibi pek çok estetik müdahalelere girebiliyorlar.

Son olarak belirtmek gerekirse estetik operasyonlar, estetik açıdan olduğu gibi psikolojik unsurları da bertaraf etmek açısından önemli bir konu. Ki sağlık unsurlarınıda içeriyor. Bu tür ameliyatlar devletin sigorta sistemi tarafından karşılanmadığı malum fakat bankaların bile estetik kredisi verdiklerini belirtelim.

Erkekmagazin

__________________

Fitness Eğitmeni
SrKn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla