Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.09.2015, 22:05   #4 (permalink)
Yondaime
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: One Piece 799 Tartışma / 800 Öngörü

Alıntı:
Narsinha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Whitebeard öldü One Piece'den soğudum.Diriltirlerse geri izlerim.
Son filmini de beğenmedim.İlerde babası ile birleşeceğini düşünüyorum Luffy'nin.Dedesi Garp'inde Akainu tarafından abisi Ace gibi öldürülür büyük ihtimal.Luffy sonu da Roger gibi One piece bulduktan sonra aynı olur.Tayfasını dağıtır, Coby'e teslim olur.One piece macerası böylece biter.
Ben şahsen garp konusunda senin gibi düşünmüyorum. 2 senelik arada Garp istifa etti. Zaten gidişat senin dediğin gibi olur coby karakterinin varlığı (garp) luffy(Roger) misali biter.

Ama hikayenin o yere gelene kadar ki bölümü merak uyandıran. Bide şöyle düşün ace ölmeseydi luffy hikayesi hemen bitebilirdi. Bir şekilde bi şeyin onu ateşlemesi ve güçlenmesi gerekiyordu. Sadece o da değil tüm tayfanın. Tetikleyen olay bu oldu sadece. Düşün bi, 4.imparatordan birinin karşısında keklik gibi avlanmakta var. Şuan isyan ordusunun 2.büyük(spoiler olacak ama sabo yaşıyor ve 2.kurmay başkanı) ismi luffy destekliyor. Luffy'nin Dragon'un oğlu olduğunun çıkmasıda zaten bakış açısını değişti. Bunun yanında yeni denizci amiralide son sayıda ona karşı sempati gösteriyor. Son mangada dünya hükümeti dünyaya rezil oldu. Doflamingo olayından dolayı. Seriyede hareket geldi.

Sonu farklı olur mu zaman gösterecek

__________________
Yondaime isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla