Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.09.2015, 23:28   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Hatırla Gönül Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Hatırla Gönül Dizisi Oyuncuları ve Konusu



Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olması beklenen Hatırla Gönül'ün ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Hatırla Gönül dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır ve Onur Saylak’ın rol alacak. Yapımcılığını Most Production’un üstlendiği dizi Star TV'de ekrana gelecek. Dizide rol alacak diğer oyuncular ise henüz netlik kazanmış değil.

Hatırla Gönül dizisinin Eylül'de ekranlarda olması bekleniyor.


Hatırla Gönül Dizisi Oyuncuları

Hatırla Gönül dizisinin başrollerinde Yaprak Dökümü dizisi ile hafızalara kazınan Gökçe Bahadır ve Gönülçelen dizisinden hatırladığımız Onur Saylak yer alıyor. Dizide rol alacak diğer oyuncuların da kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Gökçe Bahadır Kimdir?

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır 9 Kasım 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi. Akademi İstanbul'da Radyo Televizyon bölümünde eğitim gören Gökçe Bahadır ilk olarak 2001'de yayınlanan Tatlı Hayat dizisinde rol aldı. Daha sonra ise Beşik Kertmesi, Hayat Bilgisi, Mühürlü Güller, Yaprak Dökümü, Sensiz Olmaz, Kayıp Şehir ve Aramızda Kalsın gibi pek çok dizide rol aldı. Ayrıca Bana Masal Anlatma ve Dedemin İnsanları filmlerinde de rol aldı.

Onur Saylak Kimdir?

12 Mayıs 1977'de Ankara'da dünyaya gelene Onur Saylak, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. İlk olarak Aşk Buraya Uğramıyor isimdi dizide rol aldı. Daha sonra ise Yabancı Damat, Kod Adı, Asi, Nefes, Gönülçelen, Sensiz Olmaz ve Hayat Ağacı dizilerinde rol aldı. Onur Saylak Asi ve Gönülçelen dizilerinde birlikte rol aldığı Tuba Büyüküstün'le evli.

Hatırla Gönül Dizisi Konusu / Hikayesi

Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Onur Saylak'ın rol aldığı Hatırla Gönül dizisinin konusu hakkında bir açıklama yapılmadı. İzleyicilerin en merak ettikleri soru ise "Hatırla Gönül ne zaman başlayacak?" sorusu oldu. Dizinin yeni sezonun başlarında yani Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla