Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.09.2015, 12:28   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ayran Detoksu

Ayran Detoksu


KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla