Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.10.2015, 16:45   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Modası Geçmeyen Saç Modelleri

Modası Geçmeyen Saç Modelleri
Saçlarınızı sürekli değiştirmekten sıkıldıysanız size modası hiç geçmeyecek olan saç modellerini tanıtıyoruz. Her daim güzel ve güncel bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, bu stillerden kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.



Küt Kahkül


Siz de Taylor Swift gibi düz kesimli saçlarınıza göz alıcı bir hava vermek istiyorsanız küt kahkülleri tercih edebilirsiniz.


Biçimli Dalgalar


Her ne kadar Beyonce açlarından vazgeçmiş olsa da onun uzun saçları ilham vermeye devam ediyor. Uzun saçlarınızı yandan ayırıp iri bir maşayla şekil verdiğinizde hazırsınız demektir!



Yumuşak Katlar

Eğer Gisele Bündchen gibi uzun ve hafif katları olan saçlarınız varsa, ünlü modelin tarzını takip edebilirsiniz. Bündchen`in tarzını yakalamak için saçlarınızı kuruturken iri fırça kullanmanız yeterli.

Bohem Hava

Rahat olurken stilinizden taviz vermeyecek bir saç modeli istiyorsanız, Jennifer Aniston`dan ilham alabilirsiniz.



Yandan Ayrılmış


Eğer çabucak hazırlanmanız gerekiyorsa Jessica Alba`nın yaptığı gibi yandan ayrılmış saçlar iyi bir silah olabilir. Üstelik şık duracağı da kesin...



Sahil Dalgaları

Kate Hudson`ın son derece doğal duran dalgalarını beğenmemek elde değil! Oldukça çabasız duran sahil dalgalarını uygulamak ise çok kolay. Saçlarınızı yıkadıktan sonra kuruturken köpük kullanabilirsiniz.



Bob Kesim

Keskin hatlara sahip Bob kesim saçlar Hollywood isimlerinin de favorisi. Onu en iyi taşıyan isimlerden biriyse Keira Knightley.



Ortadan Ayrılmış Düz Saçlar

Nina Dobrev`in uzun ve parlak saçları göz alıcı değil mi? Böylesine kusursuz duran saçlar için saç düzleştiricisine ve saç spreyine ihtiyacınız olabilir.


Karışık ve Kısa

Saçlarıyla oynamayı çok seven Rihanna, kısacık kesilmiş karışık saçlarıyla da ilham verenlerden oldu. Uzun saçlarla kıyaslandığında daha kolay kullanım rahatlığı sağlayan saçlarla başedebilmek içinse spreye ihtiyacınız olacak.


İki Renk

Sarah Jessica Parker`ın tercih ettiği gibi uca doğru açılan saçlar her zaman için iyi bir seçim olacaktır. Üstelik renk oyunu sağladıkları için her türlü etkili görünüyorlar.



Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla