Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.10.2015, 17:43   #1815 (permalink)
MalıHulya
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İçinden Geçeni Söyle

Patron önünde ki kağıda baktı. Yüz ifadesi bir hayli değişti. Bir sigara yakmak istedi ama çakmak buna musade etmedi. Koyması gereken yerden bir hayli uzağa fırlattı çakmağı küfür eşliğinde. Sadi dedi. Çakmak ver bana çabuk diye bağırdı.
'Sigara kullanmıyorum' dedim.
'Kullansan iyi olur evlat' dedi.
Şaşırdım halbuki sigara ve alkolun ne kadar kötü bir şey olduğunu her fırsatta bizlere dile getiren adam neden böylesine sinirlendi ki?
'Selin' dedi. Selin hanııım diye bağırdı.
Sekretere Hitler işareti ile boş rakı bardağını gösterdi. Sekreter 071'i aradı.
Selin hanım önümden geçerken göz göze geldik. Sanki kurban kesin yerine giden koyunlar gibi bakıyordu. Yardım ister gibi.
Patronu bu kadar sinirlendiren ne olabilir ki acaba dedim. Sağ elimle alnıma vurmaya başladım. Düşün düşün düşün Sadi dedin 3 kez.Gözüm takvime takıldı ayın 23 ve Cuma, Selin hanım Finanstan sorumlu boşlukları doldur Sadi.
'Bana bu kagıdı açıkla size boşamı para veriyorum' diye bağırdı.
Gözüm Selin hanımın ellerine takıldı. Titriyordu.Patronun rakısı geldi. Emre bey çakmak getirdi. Düşün dedim düşün. Ne olabilir.Ayın 23'ü ve Cuma Selin hanım Finans müdürü, para, ödeme, tahsilat, çek. Boşlukları doldur. Ve aklıma geldi ayın 23'ü ve Cuma banka ödemeleri ay sonu tatile denk geldiğinden 1 hafta geri almıştık. Hata benim değil ama yardım etmek istedim. Düşün düşün düşün Sadi. Cep telefonundan çaktırmadan masa telefonunu aradım. Bankadan arıyorlarmış gibi konuşma yaptım.
Tamam ödemeler bankada ki bir kaç sıkıntıdan dolayı Salı günü gerçekleşecek diye not aldım.
Notu patrona verdim problem kapandı.
Saat 17:40 mesai bitimine 10 dakika var. Kimse sıkıntı yaşamadan evlerine gitsin.

Yalan söyleyerek iyilik yaptım ne kadar doğru tartışılır.Onun yerinde ben olsam yaparbvmıydı?

MalıHulya isimli Üye şimdilik offline konumundadır