Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.10.2015, 12:38   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Düşünki idealist bunları okuyacak

Düşün ki idealist bunları okuyacak

Sevgili idealistim eskiden günlüğümüzde foruma girmesende okurdun, şimdi günlüğümüzü misafire kapadılar okumuyorsun Perii iyidir beni unuttu sanıyorsun eminim.. Ama yanılıyorsun Perii nasıl seni unutur.. Unutma özelliğim yok bu yüzden bu kadar takıntılı ve kendimi üzüyorum işte.. Gelseydin keşke canım beni alsaydın diğer forumlardan nasıl birlikte çıktıysak buradanda alsaydın keşke.. Sen gittin ben burada kaldım, doğrusu girmiyorum dışardan bile bakmıyorum, sadece ona bakıyorum forumda mı diye hangi konulara bakmış..
Biliyor musun mangayı geçen buldum zamanında kıskandığım herkesle görüşüyor gene ama kıskanmadım çünkü onlar onu benim kadar sevmiyor, iyimi bilmiyorum ama iyidir umarım.. sende iyi misin can, başka forumlarda aradığım doğrudur söz vermiştin bana o foruma girmeyeceğim ama sana benzeyen gene birini buldum ben.. Beni neden bıraktığını biliyorum benim yüzümden değil bu sefer.. sen beni benim kıskançlığım ben olduğum için bırakmadın çünkü başka sebep var onuda iyi biliyorum.. Ama seni başka sitelerde bensiz olmana katlanamam ben, ya raslarsam sana üzülmem mi sanıyorsun.. Yapma öyle olur mu idealistim benide al yanına bu forum üzüyor beni, beni üzenlerden alıp götürdün beni.. Yönetici olduğum için alamamıştın hadi değilim artık tut sana elimden..
Günlükte yazılanları okuyamamıştın belki bunu okur gelirsin
Bu arada iyiyim aslında ben sadece buraya girince üzülüyorum.. Facebookda beni yalnız bırakmayan biri var her gün yazar güldürür sagolsun.. O değil ona bağlanamıyorum korkuyorum sanırım.. Hani çok önceden bir arkadaşım vardı nickini vermeyeyim de onun benle konuşması iyi geliyor, çok kızıyor bana doğrusu konuşurken korkuyorum gene kızacak diye ama beni sevdiğinden hep, rüyasına görmüş beni geçen bana yazdı ne kadar sevindim mutlu oldum bilsen.. Beni merak eden bir kız var hemde aramız kötü olduğu halde merak etmiş çok mutlu etmişti beni..
idealistim eger bir gün girmesem beni bul olur mu? gene aynı gun aynı saat de ayrılırız.. Seni hep sevdim hep de seveceğim. Asla unutma.. Her gün aklımdasın..

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla