Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.10.2015, 16:40   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Neslişah Alkoçlar Kimdir? Biyografisi

Neslişah Alkoçlar Kimdir? Biyografisi

neslisah alkoclar vikipedi, neslisah alkoclar bi, Neslişah alkoçlar, neslişah alkoçlar face



Neslişah Alkoçlar Kaç Yaşında: 27
Neslişah Alkoçlar Nereli: İzmir
Neslişah Alkoçlar Burcu: Yay
Neslişah Alkoçlar Saç Rengi: Kahverengi
Neslişah Alkoçlar Göz Rengi: Kahverengi
Neslişah Alkoçlar Eşi: Engin Altan Düzyatan

2 Aralık 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen spor sunucusu Neslişah Alkoçlar, Yeşilçam’ın en önemli oyuncularından Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan’ın torunudur. İki çocuklu bir ailenin kızı olarak İzmir’de doğan sunucu, ilkokul eğitimine Bursa’da başlayan Alkoçlar, daha sonra ailesi ile İstanbul’a gelerek eğitimini özel bir kolejde tamamladı.

Lise yıllarında İngiltere’ye giden güzel sunucu, üniversite eğitimini de yine İngiltere’de işletme bölümü üzerine tamamladı. Üniversite yıllarında okulun voleybol takımında yer aldı.Aynı zamanda milli bir kayakçı olan Neslişah Alkoçlar, snowboard dalında da Türkiye şampiyonu olarak spor dallarındaki başarısını gösterdi. Sadece voleybol ve kış sporları değil, ayrıca su sporları ile de uğraşmıştır. Dedesi futbolcu olan Alkoçlar, küçüklüğünden beri spor ve futbol ile iç içe büyüdü. Daha sonra 2011 yılında CNN Türk kanalında spor spikerliğine başladı.

Bundan bir yıl sonra kendi organik gıda firmasını kurdu. Geçtiğimiz yıl da oyuncu Engin Altan Düzyatan ile yaptığı evlilik ile daha medyatik bir isim haline geldi. Daha önce Özge Özpirinççi ile uzun bir dönem birlikte olan Engin Altan Düzyatan’ın, ayrılıktan kısa bir süre sonra Neslişah Alkoçlar ile birlikte olması magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. İki isim için yeniden bir araya gelirler dense de, Neslişah Alkoçlar’da aradığını bulan Düzyatan, 2014 yılının Ağustos ayında Çubuklu 29’da gerçekleşen bir görkemli bir düğün ile Alkoçlar’la dünyaevine girdi. Neslişah Alkoçlar, yakın bir zamanda anne olmaya hazırlanıyor.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla