Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.10.2015, 20:16   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Doğru Erkek Nasıl Seçilir?

Doğru Erkek Nasıl Seçilir?



Doğru bir erkekle beraber olmak her kadının hayalidir. Ama bir erkeğin bizim için uygun olduğunu nasıl anlarız? İşte size doğru bir erkeği seçmenin püf noktaları...

Onu İyi Tanıyor Musunuz?

Bir erkeğin sizin için doğru olduğunu anlamak için onu gerçekten iyi tanımanız gerekir. Bir insanı tanımak için de onunla zaman geçirmek, sohbet etmek, nelerden keyif alıp nelerden hoşlanmadığını öğrenmek çok önemlidir. Eğer size saygılı davranıyorsa, hayattan beklentileriniz, hedefleriniz ve keyif aldığınız şeyler aynı doğrultudaysa bu o kişinin doğru insan olup olmadığıyla ilgili size ipuçları verecektir.

Ona Güvenebiliyor Musunuz?


Güven insan ilişkilerinin temel taşıdır. Sadece aşk hayatınızda değil; güven, hayatınızın her alanında size ve ilişkilerinize güç katar. Peki karşınızdaki erkeğe güvenebiliyor musunuz? Eğer davranışları ve sözleriyle size güven veriyor ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyorsa bu onun sizin için doğru erkek olduğuna dair bir işarettir. Yalan söyleyen bir erkek onu çok sevseniz bile sizin için hiç bir zaman doğru bir erkek olmayacaktır. Aynı zamanda size güvenen bir erkek olması da o erkeğin kendine güvenini gösteren bir etkendir ve kendine güvenen bir erkek sizin için doğru bir seçim olacaktır.

Saygılı Bir Erkek Mi?

Saygı insan ilişkilerinde güven kadar önemli bir unsurdur. Saygı duymadığınız bir insanla nasıl bir iletişim kurabilirsiniz ki? Bir erkek konuşurken sizi dinlemeli, fikirlerinize değer vermeli, kişiliğinize ve zekanıza saygı duymalıdır. Size saygı duyduğu kadar ailenize ve arkadaşlarınıza da saygı duyuyorsa bu sizin açınızdan çok pozitif bir özelliktir. Doğru bir erkek aynı zamanda size ve sizin kendi hayatınızı yaşamanıza alan tanımalı ve sizi kısıtlamamalıdır.

Arkadaş Olabilir Misiniz?


Bir erkek sizin için doğruysa, sizin en yakın arkadaşınız demektir. Bir kadına her anlamda destek olan, yardıma ihtiyacınız olduğunda yanınızda olan, mutluluğunuzu paylaştığı kadar derdinizi dinleyen bir erkek sizin için doğru bir erkek olacaktır. Eğer partneriniz sizinle sırlarını paylaşıyorsa, birlikte gülebiliyorsanız, beraber zaman geçirmekten çok keyif alıyorsanız; yani partneriniz sizin için en yakın arkadaş olmuşsa; doğru erkeği seçmenize gerek kalmamış demektir. Çünkü onu bulmuşsunuz!

Deniz Şenliler


Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla