Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.11.2015, 16:32   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İbrahim Saraçoğlu Varis Kürü

İbrahim Saraçoğlu Varis Kürü

İbrahim Saraçoğlu Varis Kürü, Varis Kürü, varis, varis kürleri



Varis problemi kişiyi fiziksel ve ruhsal açıdan rahatsız eden, günlük aktivitelerini zorlaştıran ve yaşam kalitesini düşüren önemli sağlık problemleri arasında yer almaktadır. Varis problemine karşı varis çorabıyla birlikte kullanılan ilaçlar ve bazı ek tedavi yöntemlerinin her zaman olumlu ya da istenilen sonucu sunmadığı görülebilir.

İbrahim Saraçoğlu tarafından sunulan varis kürü, bacaklarda görülen bu sorun nedeniyle oluşan ağrı ve sızıları dindirirken aynı zamanda varisin etkilerini ortadan kaldırmaktadır. Tamamen evinizde bulunan ya da kolaylıkla temin edebileceğiniz doğal ürünler ile kolaylıkla varis kürünü hazırlayabilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu Varis Kürü
Varis, toplardamarların zaman içerisinde sağlığını kaybetmesi ve kanın katılaşarak kan dolaşımının bozulması nedeniyle ortaya çıkan bir sağlık sorunu olup kadınlarda özellikle gebelik döneminde ya da adet döngüsü içerisinde rahatsız edici etkiler yaratmaktadır. Erkeklerde de görülebilen bu sorun krem, varis çorabı, ilaçlar ya da diğer tedavi yöntemleri ile giderilmeye çalışılmaktadır.

İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen varis küründe bir bardak kadar kaynar su içerisine yaklaşık dört gram olacak şekilde rezene koyun. Karışımı demlenene kadar bekleyip günde iki – üç bardak olacak şekilde tüketmeye çalışın. Bir diğer uygulamada ise çoban çantası bitkisi temin edildikten sonra taze iken doğranır ve üzerine bir miktar sirke ilave edilerek 10 gün güneşte bekletilir. 10 günün sonunda karışım varis olan bölgeye sürülerek kullanılır.

At kuyruğu ile hazırlanan kürde ise bir bardak kadar kaynar su içerisine yaklaşık 8 – 10 gram kadar at kuyruğu eklenir. 10 dakika kadar demlenmesi bekletildikten sonra günde iki üç bardak olacak şekilde düzenli olarak tüketilir. Bu karışımı koyun otu bitkisi ile hazırlamak istemeniz durumunda iki bardak kaynar su içerisine dört kaşık koyun otu bitkisi ekleyerek demlenmesini beklemeniz ve tüketmeniz yeterlidir.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla