Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.11.2015, 17:15   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Furkan Palalı Kimdir? Biyografisi

Furkan Palalı Kimdir? Biyografisi



Model ve dizi oyuncusu olarak tanıdığımız Furkan Palalı, Küçük Sırlar ve Adını Feriha Koydum gibi diziler ile tanınmış, oyunculuğa adım atmadan önce ve sonra reklam filmlerinde yer almıştır. 1986 tarihinde Konya’da dünyaya gelen eğitimini Konya Özel Diltaş Lisesinde tamamladıktan sonra Konya Dolapoğlu Anadolu lisesinde devam eden Palalı, o dönem profesyonel olarak basketbol oynamaya başlamıştır.

Kombassan Konyaspor altyapısında 7 yıl basketbol oynayan, 2000 yılında Tofaş kulübünün Konya şubesine transfer olan Palalı, iki yıl daha devam ettiği basketbol kariyerine üniversite eğitimini almak üzere ara vermiştir. Üniversite eğitimini almak üzere Ankara’ya gelen Palalı burada Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümüne girmiş ve bölümünü başarıyla tamamlamıştır.

Furkan Palalı Kimdir? Kısaca Hayatı
Ankara’da tamamladığı lisans eğitimi sonrasında İstanbul’a gelen ve Marmara Üniversitesi Radyo ve Televziyon bölümünde yüksek lisans eğitimine başlayan oyuncu Ankara’da okuduğu dönemde oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle altı ay boyunca yaratıcı drama üzerine eğitim almış ve sonrasında tiyatro oyunculuğu eğitimlerine devam etmiştir.

2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılan ve birinci olan Furkan Palalı, Best Model of World yarışmasında birinci seçildikten sonra adını duyurmuştur. 2010 yılında Küçük Sırlar dizisi ile adım attığı oyunculuğa devam eden süreç içerisinde Adını Feriha Koydum, Hayat Devam Ediyor, Son Yaz Balkanlar 1912, Aşk Emek İster ve Kızıl Elma gibi diziler ile devam etmiştir.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla