Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.11.2015, 15:24   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Siyah Gözlü Kadınlar Nasıl Makyaj Yapmalı?

Siyah Gözlü Kadınlar Nasıl Makyaj Yapmalı?

Siyah Göz Makyajı, Siyah Gözlü Kadınlar için Makyaj




Makyaj yapmanın altın kurallarından ilki tüm makyajın bir arada bütünlük kurmasıdır. Renkli göze sahip kişilerin diğer kişilere nazaran daha farklı tonları rahatlıkla kullanabildiği görülürken siyah göze sahip kişilerin sıklıkla bu konuda sorun yaşadığı dikkat çekiyor. Her ne kadar renkli gözler daha fazla dikkat topluyor olsa da siyah gözlere sahip kişilerin atacağı doğru adımlar ile çok daha hoş bir görünüm elde etmesi mümkündür.

Siyah göze sahip kişilerin ten rengi ile uyumlu bütünlüğü sağlayabilmesi adına bazı püf noktalara dikkat etmesi gerekmektedir. Örneğin yeşil göz rengine sahip bayanlar, altın tonlarından bakıra, renkli tonlardan yumuşak renklere kadar farklı seçenkler üzerinde seçim yapma şansı bulunurken siyah göz rengine sahip kişilerin seçenekleri daha kısıtlı görülmektedir.


Siyah Gözlü Kadınlar Nasıl Makyaj Yapmalı?
Siyah gözlere sahip bayanların hem göz rengini ön plana çıkarmak hem de gözleri daha dolgun göstermek için tercih edeceği renkler arasında daha çok buğulu tonlar yer almaktadır. Siyah ve gri tonların ağırlıkta tercih edildiği siyah gözlerde makyaj siyah kalem ve rimel kullanılarak tamamlanabilir.

Yoğun görünümden hoşlanmıyor ve daha sade bir görüntü elde etmek istiyorsanız yalnızca göz kalemi ya da eyeliner kullanarak da makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Siyah iri gözlere sahip kişilerin siyah kalem ya da sürme kullanarak yapacağı göz makyajı oldukça hoş görüntülerin ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Yine siyah ve gri tonları haricinde kahve tonları, koyu mavi ve yeşil türünde fark renkleri kullanılabilmektedir. Ancak renk seçiminde yalnızca göze yapılacak uygulama göz önünde bulundurulmamalı, giyilecek kıyafetten makyajın bütünlüğüne kadar farklı detaylara dikkat edilmelidir. Bu öneriler yalnızca gözlerinizin daha ön plana çıkmasını sağlayacak makyajınız ile hoş bir görüntü elde edeceksiniz.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla