Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.11.2015, 11:41   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Celil Nalçakan Kimdir? Biyografisi

Celil Nalçakan Kimdir? Biyografisi



10 Haziran 1978 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelen Celil Nalçakan, dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınmış isimlerden birisidir. Öğretmen bir anne ve babanın oğlu olarak doğan Nalçakan, ilk ve orta eğitimini Sivas’ta tamamladıktan sonra lise eğitimini de burada almıştır. Üniversite döneminde Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümüne giren oyuncu yedi yıllık bir süre sonunda eğitimini yarıda bırakmıştır.

Jeoloji eğitimini yarıda bıraktıktan sonra tiyatro ile ilgilenmeye başlayan ve bu maksatla Sivas Devlet Tiyatrosuna giren Celil Nalçakan, devlet tiyatrosundan ayrıldıktan sonra Balıkesir Üniversitesine turizm ve otel işletmeciliği eğitimi almak üzere gelmiş ancak oyunculuk ile bağlarını koparmadan Balıkesir’de de tiyatro eğitimlerine devam etmiştir.

Celil Nalçakan Kimdir? Kısaca Hayatı ve Kariyeri
TÜRVAK sınavlarına girerek başarılı bir sonuç elde eden eğitimine İstanbul’da devam etmek üzere buraya yerleşen oyuncu, oyunculuk kariyerine 2006 tarihinde yayınlanan Sıla dizisi ile adım atmıştır. Sıla dizisinden sonra kış masalı, hanımın çiftliği ve bitmeyen şarkı gibi dizilerde de kamera karşısına geçmiş son olarak İntikam dizisinde karşımıza çıkmasına karşın bu diziden kısa süre sonra ayrılmıştır.

Kariyerinde yer aldığı yapımlara baktığımızda Sıla dizisiyle başlayan süreçte Keşanlı Ali Destanı, Galip Derviş ve Vicdan gibi yapımlarda yer aldığı görülürken 2014 yılında Poyraz Karayel dizisine Zülfikar karakteri ile dahil olmuştur. Ayrıca sinema dünyasında da Çanakkale 1915 isimli yapımda yer aldığı görülmektedir.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla