Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.2015, 12:55   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gökşen Ateş Kimdir? Biyografisi

Gökşen Ateş Kimdir? Biyografisi

gökşen ateş, Goksen ates vikipedi, gökşen ateş kimdir, goksen ates oynadigi diziler



Çok fazla dizide oynamasa bile oynadığı diziler ile hafızalara kazınan güzel oyuncumuz, toplamda 5 dizide görev yapmıştır. Peki Gökşen Ateş Kimdir Nereli Boyu Kaç Kaç Yaşında?

Gökşen Ateş Kimdir? Gökşen Ateş Vikipedi

Ufak yaşlarda ilk olarak müzikle ilgilenmeye başlayan güzel oyuncumuz Gökşen Ateş 1984 tarihinde 4 nisan günü doğmuştur.Müzikle ilgilendiği yıllarda 6 yaşında Çocuk Korosuna katılmıştır. Çocuk Korosunda 5 yıl boyunca eğitimine devam eden Gökşan Ateş ilerleyen yıllarda 11 yaşına geldiğinde Çocuk Korosunu bırakmıştır.

Gökşen Ateş’in boyu kaç : Güzel oyuncumuz 1.73m boyundadır.

Gökşen Ateş’in kaç kilo : Oyuncumuz Gökşen Ateş 57 kg civarındadır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazılan güzel oyuncumuz bunun öncesinde ise seslendirme ile uğraşmıştır. Seslendirmede kendisini çok geliştiren Gökşen Ateş daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde müzik bölümünü tercih etmiş ve Rent’te çok önemli bir karakteri oynamıştır.

Asıl popüler olduğu dizi Kuzey Güney’ e 2011 senesinde “Barış” karakterinin sevgili olarak başlamıştır. Hem dizinin popülerliği hemde oyuncumuzun başarılı performansı ile popülerliği daha da artmıştır. Gökşen Ateş’in bu dizdeki adı ise “Venüs” tür. Kuzey Güney’ den sonra Aşk ve Günah dizinde kameralar karşısına geçmiştir.

Gökşen Ateş’in Oynadığı Diziler

Kuzey Güney
Geniş Aile
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Seni Bana Yazmışlar
Aşk ve Günah

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla