Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.12.2015, 11:33   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 1 Aralık 2015 Salı Burç Yorumları

1 Aralık 2015 Salı Burç Yorumları

1 Aralık 2015, 1 Aralık 2015 salı, Günlük Burç Yorumları, Kasım 2015 Günlük Burç Yorumları, Burçlar 2015, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu

KOÇ
Bugün Güneş, Akrep burcuna geçiyor. Partnerinizin maddi durumuyla ilgili konular ön plana çıkabilir. Kariyeriniz için güçlü ve etkili insanların yardımıyla güzel iş ilişkileri oluşturabilirsiniz.


BOĞA
Koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve partnerinizin hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkiniz derinden ve yoğun olabilir.

İKİZLER
Maddi konularda ciddi endişeleriniz çok artabilir açıkçası. Maddi konularda ipin ucunu kaçırmamaya özen gösterin. Eğer ki birilerine hediye alacaksanız alacağınız hediyenin aşırı pahalı olmamasına özen gösterin, bütçenizi gereksiz yere zorlamayın. Eğer ki yatırım için krediye ihtiyacınız var ise ki bu yatırım daha çok iş konularında kullanabileceğiniz bir yatırımdan bahsediyorum, kredi alabilirsiniz.

YENGEÇ
Öncelikle bu bir kaç gün ortaklaşa işlere girişmek için harika etkiler söz konusu! Yaşamınızda rekabet ettiğiniz her alanda çok güçlü destekler bulabileceksiniz. Özellikle kariyer konularında sabır testinden geçeceğine işaret etmekte. Sizden istenen bir takım görevleri yapmak size zor gelebilir veya tavır tarz odaklı sizi rahatsız edecek durumlar oluşabilir ama çok fazla takılmamaya özen gösterin.

ASLAN
Yaşam şeklinizi, beslenme düzeninizi değiştirebilir veya profesyonel bir destek alabilirsiniz. Sanırım bu birkaç gün diz, diş, deri kemik ..vb bir konu için doktor görüşmeniz, kontrolünüz olabilir. Her ihtimale karşı her türlü böcek sokmasına karşıda dikkat edin. İş konusunda üzerinizde muazzam bir basınç ve baskı hissedecek olsanız da yüksek motivasyon ve dayanıklılığınız sayesinde başarı elde edebileceksiniz.

BAŞAK
Sanırım bu sefer size aşk geliyor ama bu o kadar kolay olmayacak. Ya libido seviyesi oldukça yüksek olabilir veya normal bir tanışma değil de, bir gerginliğin akabinde olabilecek bir aşka işaret etmekte. Eğer ki özel hayatınıza ilişkin rekabete dayalı bir durum varsa, galibi rahatlıkla siz olabileceksiniz.

TERAZİ
Evinizde her türlü değişimi yapmak için harika bir hafta olacak. Hatta evinizin bir kısmını yıkıp yeniden yapılandırabilirsiniz, o derece! Ya da dekorasyonu tümden değiştirebilirsiniz, belki biraz daha koyu renklerin hakim olduğu yeni bir tarz yaratabilirsiniz. Ya da bu değişimi banyonuzda, tuvaletinizde de yapabilirsiniz.

AKREP
Bence bavulunuzu bir kenarda hazır tutsanız iyi edersiniz, tam anlamıyla seyahat dönemi başlamış olacak sizler için, irili ufaklı birçok seyahati organize edebilirsiniz bu birkaç gün içinde. Eğer ki bir eğitim veya önemli bir yazı işiniz projeniz var ise bu birkaç gün bunları hayata geçirmek için kolları sıvayabilirsiniz.

YAY
Lütfen kullandığınız kredi kartlarınızı bir süreliğine yok edin, sanki içinizden gizli bir güç sürekli para harcamanız konusunda sinsi sinsi mesajlar verebilir! Eğer ki bir alım satım işiniz varsa, bu aralar bu konuyla ilgili güçlü kişilerden harika destekler alabilirsiniz. Para ile ilgili konularda azimli, güçlü, her türlü zorluğun üstesinden rahat bir şekilde gelebileceksiniz.

OĞLAK
Bu etkileşim sizi ateş topuna çevirecek ve yerinizde kolay kolay duramayacaksınız. Cazibenizi popülerliğiniz ve libidonuzda inanılmaz bir artış söz konusu. Yeni girişimler, yeni başlangıçlar için çok ama çok uygun birkaç gün olacak. Hayatınıza bir nevi gğüç ve hız geliyor. Özellikle yeni bir iş açmak, yeni iş girişimleri konusunda sizin için çok destekleyici etkiler olacak.

KOVA
Düşmanlıklar, size kötülük yapmak isteyenler, arkanızdan cesurca iş çevirenler, yalancılar, dolandırıcılar hepsi birleşmiş sanki hayatınızı içinden çıkılması zor bir alana çevirmeye çalışıyorlar. Bu etkileşimin olası en iyi tarafı, bilinçaltı ve psikoloji konusunda size gerçekten çok iyi gelecek profesyonel destekler alabileceğinize işaret etmekte. Görünmez kazalara da lütfen çok dikkat edin, sporda risk almayın, bir yerlerinizi incitmeyin, zedelemeyin.

BALIK
Öyle güçlü kişilerden öyle büyük destekler alacaksınız ki sizde buna şaşırıp kalacaksınız bana sorarsanız. Öncelikle dostlarınız gerçek gücünü asıl bu hafta gösterecek sizlere, her türlü olası sorununuz veya destek beklediğiniz konularda bir asker gibi hemen yardıma hazır olacaklar sizler için.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla