Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.12.2015, 16:17   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 19 Aralık 2015 Günlük Burç Yorumları

19 Aralık 2015 Günlük Burç Yorumları




19 aralık 2015 günlük burç yorumları , Balık , boğa , burç , burçlar , günlük ,
akrep, günlük burç yorumları , ikizler , koç , terazi , yay , yengeç , yorumlar, aralık, aralık burç yorumları, 19 aralık 2015,




KOÇ


Üretken ve çözüme odaklı çalışma temponuz bugün de aynı hızla devam edecek. Ancak sorunları çözme beceriniz bekleyen bütün zor işleri size çekiyor. Çalışma arkadaşlarınız ve üstleriniz halledemedikleri işler için yardımınızı isteyebilir. Randevularınızda ufak gecikmeler olabilir. Tüm engelleri aşıp işleri yoluna koyacaksınız. İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz. Ancak, karşınızdaki kişilerin, konuşmaktan çok tartışmaya eğilimi olabilir.


BOĞA

Şansınız yerine aklınıza güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Görüşmeleriniz olumlu geçse bile riskin yüksek olduğu planlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Kendinizi ifade beceriniz oldukça yüksek. Karşılaştığınız zorlukları aşmak için yüz yüze görüşme yapmanız daha faydalı olacaktır. Fikirlerinizi hayata geçirmek için mücadeleden kaçınmayın. Bazı konulardaki endişeleriniz artabilir. Belirsizlikleri ya da kararsızlık içeren durumları yatıştırabilmek ve sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor.

İKİZLER

Ev ve mülk konularında hareketlilik yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün işlerinizi evden halletmek isteyebilirsiniz. Tabi bunda ne kadar başarılı olacağınız belli değil. Ancak hem eviniz hem de işinizle ilgili bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Aklınızdaki planları pratiğe dökmek sizi biraz yorabilir. Ancak sonuçlar istediğiniz gibi olacak. Gerginlik ve stres yaratabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tür durumları doğru yönetirseniz ilgili konularda istediğiniz sonuçları sağlayabilirsiniz.

YENGEÇ

Yoğun bir haber trafiği ve ilginç gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Akılcı yaklaşımlarınız sayesinde çevrenizdeki ani değişiklikleri lehinize çevirebilirsiniz. Ticari konular ve yeni sözleşmelerle ilgili yoğunluğunuz bugün de devam edecek. Ancak ikna becerilerinizi kullanmanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişileri ziyarete gidebilirsiniz. Herkesi memnun etmek zor olacaktır. Ortak paydada buluşma arzusu duysanız da, bugün hiç kimse uzlaşma havasında olmayabilir.


ASLAN


Yeni kaynaklar yaratma konusunda oldukça becerikli bir gündesiniz. Para konularında fırsatları hızlı göreceksiniz. Yalnız projelerinizi aynı hızda hayata geçiremeyebilirsiniz. Bazı engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek. Bu noktada alacağınız desteklerin size faydası büyük olacak. İletişim kanallarınızı açık tutun. Özellikleri veya yetenekleri konusunda türlerinin en iyi örnekleri olduklarına inandırıldığınız kişilerin bahsedilen özelliklere sahip olmadığını fark edebilirsiniz.

BAŞAK

Bugün kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Beraberlik konusunda sizi zorlayacak yaklaşımlar olabilir. Ancak kafanız isteklerinize dair çok net olacak. Kararlarınızı ertelemek yerine ikna becerinizi kullanacaksınız. Önem verdiğiniz alanlarda daha aktif olabilirsiniz. Bazı imaj değişiklikleri yapmayı düşünebilirsiniz. Size meydan okunduğunu hissettiğiniz veya rekabet içeren durumlarda açıkça tepki göstermek isteseniz de, gizli bir taktik veya savunma geliştirmek daha doğru olacaktır.


TERAZİ

Bugün algınız çok açık olacak. Özellikle işe dair konularda anlam veremediğiniz aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Muhtemelen gizli rakiplerinizin çalışmaları sizi biraz uğraştıracak. Ancak durumu çabuk kavrayıp kendinizi üzmeyeceksiniz. Karşılaştığınız sorunların üstesinden gelebiliyor olmak size müthiş bir güven verecek. Önemli bir değişiklik yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

AKREP

Bugün hem çevreniz hem de programınız çok yoğun olabilir. Gerek iş gerekse arkadaş ortamlarınıza yetişebilmek için epey koşturabilirsiniz. Aklınızdaki plana uymakta zorlanabileceğiniz durumlar var. Ancak gayet akılcı ve kararlı davranarak engellerin üstesinden geleceksiniz. Yardımlaşma kuruluşlarında gönüllü görevler üstlenebilirsiniz. Sağlığınızı, işinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda doğru bulduğunuz şeyi yapmalı, ama bu konularda liderlik rolüne soyunmamaya gayret etmelisiniz.

YAY

Gün içinde anneye dair konularda gelişmeler yaşanabilir. Akılcı tavsiyelerinize ihtiyaç duyulabilir. İş hayatınızda ise bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle bürokratik işlemler için koşturmanız gerekebilir. Ancak bu engeller sizi durdurmayı başaramayacak. Üstlerinizle olan iletişiminizde akılcı ve soğukkanlı yaklaşımlar etkili olabilir. Organizasyonel işler veya genel anlamda işiniz ön planda bugün. İşleri aldığınız notlara göre sırasıyla ve tek tek halletmeniz gerekebilir.

OĞLAK

Zihinsel açıklık gerektiren çalışmalarınızda hızlı ve sağlam ilerleyebilirsiniz. Ancak fiziksel açıdan koşturmanız ya da ortak hareket etmeniz gereken alanlarda bazı sorunlar çıkabilir. Tabi çabalarınız sayesinde sorunların üstesinden gelmeniz mümkün gözüküyor. Kişisel gelişiminize faydası dokunacak kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Bütçenizi aşmamakta zorlanacağınız bir gün. Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir. Önemli olan her şeyi akla yatkınlık ve güvenilirlik çerçevesinde değerlendirebilmek.

KOVA

Düne göre daha kontrollü ve gayretli olmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Banka ve para konularında zorluklarla mücadele etmeniz gerekebilir. Telaşa kapılmayın. Hedeflerinize ulaşmak için duygusal tepkilerden kaçınmalısınız. Daha mücadeleci ve soğukkanlı davranırsanız sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Her koşulu mantıkla karşılamak ve tadını çıkartmaya çalışmak gerekecek.

BALIK

Bugün zihnen oldukça güçlü bir üretim içinde olacaksınız. Ancak çevrenizdekiler bu hızınıza yetişemeyebilir. Düşünceleriniz ifade edişleri biraz abartılı olabilir. Daha anlayışlı ve sabırlı davranmanız gerekecek. Gün içinde rakipleriniz konusunda gelişmeler olabilir. Sizi bir parça zorlayabilirler. Duygusal tepkiler vermemeye çalışın. Bazı kişilerin, doğru veya güzel bulmadıklarını beyan ettikleri durumlara, kişilere veya ilişkilere kuşkuyla yaklaşmanızda ve durum analizi yapmanızda fayda var. Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.


__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla