Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.12.2015, 12:13   #71 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yürek Sızıntıları | Yürekten Harflere Sızanlar





Anlatamıyorum.Sana seni ne kadar sevdiğimi anlatamıyorum,gösterdiğime inanıyorum belki ama sanırım gösteremiyorum.

Geçmişin geleceğimizin,geçmişin benim önüme geçiyor.Geçmişim her şeyi yok ediyor.Tüm problemlerimiz geçmişlerimiz mi yoksa biz mi?

Ya s*kerim edebiyatı,seviyorum ulan gitmesene? Boşver gitme kal her şeye rağmen.Üzüleceksek de birlikte üzülelim,yalvarmam gerekiyorsa söyle yalvarırım,gurur murur umurumda değil.Ben sevdim,ne bir fazla ne bir eksik,çok sevdim çok seviyorum.

Tek sözün,tek bakışın her şeye yetecekken,seni senden fazla seven bir insan varken neden gidiyorsun a kadın? Gökyüzünü mü indireyim önüne,yıldızları mı getireyim dizinin dibine? Yetmez ki gücüm..Benim en büyük gücüm sana olan sevgim,olmadı sana ait kalbim.

Sende sevsene beni? ama hep…Hiç gitmeyecekmiş gibi.Diyorsun ki gideceğim ! Ne gözyaşı görüyor gözün ne hüzün,düşmüş bir kere aklına ayrılık,çırpınsam ne hacet.Yapma be kızım,yapma.Ben sensiz uyuduğum hiçbir geceyi sevmiyorken sen nasıl bir daha birlikte uyumayacağız dersin.Hayattan mı kopayım ulan? Çiçeğin toprağa ihtiyacı var hatun,insanın suya,bebeğin anneye,benim sana…

Hiç mi bakmadın sana bakan gözlerime? Hiç mi parlamadı sana bakarken o lanet gözlerim? Hiç mi koklamadım seni hiç mi şöyle sarılmadım en kocamanından? Neyi eksik yaptım be kadın,neyi beceremedim…

Öyle kolay mı ”kendine iyi bak” demek..Hiç düşünmez misin,ben gidiyorum nasıl olacak o son söylediğim,nasıl iyi bakacak kendine..Düşünmez misin? Olmaz öyle basıp gitmekle,bırakır mıyım sanıyorsun?

Anlatamadım galiba sana ne kadar alıştığımı,alıştım.Hayatımın bir parçasısın demeyeceğim,hayatımın tamamısın.Sen varken kimse olmasın kabul ama sen yoksan..Bilmiyorum ya bilmiyorum,tek bildiğim şey olman gerektiğin.Elimi tutman gerektiği,beni öpmen gerekiyor hatun,bana sarılman gerekiyor acilen.Zaten özlemişken,zaten burnumda tütüyorken olması gereken ayrılık değil.Olması gereken kolların,olması gereken gözlerin,yüzün,tenin ve seninle ilgili her şey.

Basit değiliz biz,vazgeç..Gel sarıl da hele illa gidilecekse bir yerlere,birlikte gideriz.




Üzgünüm sevdiğim, suç gözlerinde.


__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla