Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.2015, 14:12   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2016'da Koç Burcunu Ne Bekliyor?

2016'da Koç Burcunu Ne Bekliyor?



Koç burcu için 2016 nasıl geçecek?

Hande Kazanova, Koç burcunun 2016 yılını yorumluyor.

Sevgili Koçlar, 2016 yılında kariyerinizi destekleyecek iş değişimleri, yeni çalışmalar, projeler, önemli fırsatlar karşınıza gelebilir. İş hayatınızda daha çalışkan, daha mükemmeliyetçi ve daha ayrıntıcı olabilirsiniz. Ayaklarınız yere sağlam basarsa ve mütevazı olmayı başarırsanız, bu yıl iş hayatınızda etkili ve sağlam bir iz bırakabilirsiniz. Geçen sene etkilerini yavaştan hissetmeye başladığınız eğitim, seyahat, medya, hukuk, ticaret ve yabancılarla yapılacak işler konularında, bu yıl tam gaz sorumluluklarınız ve öğretileriniz devreye girecek. Bu dönemde yüksek düşüncelerinizi ve fikirlerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekecek. Ayrıca legal konularda mücadeleleriniz ve sınırlamalarınız olacak. Eğer başınızdan büyük işlere kalkışırsanız, büyük riskler alırsanız; hukuksal sıkıntılar, eğitim zorlanmaları ve seyahat zorluklarıyla karşılaşmanız söz konusu olabilir. Bu süreçteki seyahatleriniz veya yolculuklarınız sizin için sorumluluk verici ve son derece öğretici olacak. 2016’da hayata daha olgun belki de daha deneyimli bir şekilde bakmayı öğreneceksiniz..

İş - Para - Kariyer

Jüpıter’den alacağınız olumlu etkilerle iş hayatınızda yıl boyunca olumlu etkilere sahipsiniz. Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerinizde, uluslararası ticaret hayatınızda, yabancı şirketlerle ve insanlarla olan bağlantılarınızda, medya veya yayımcılık işlerinizde, 23 Mart, 26 Mayıs, 18 Haziran, 10 Eylül tarihleri civarında bazı sıkıntılara açık olacaksınız. Bu tarihlerde ve 24 Ağustos’ta önemli risklerden ve adımlardan kaçının. 18 Haziran-10 Eylül tarihlerinde bu alanlarda sorunlara açık olacaksınız. Bu süreçte önemli kararlardan kaçınmalı ve cesaretsizlik hissettiğiniz konularla net bir şekilde yüzleşmelisiniz. Ancak bu şekilde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Sorumluluk alacağınız, gelecek planlarınızı oluşturacağınız işlerinizde 18 Nisan-27 Mayıs arasında dikkatli ve özenli olmalısınız. Bazı girişimleriniz fos çıkabilir veya planlarınızın amacını kaybettiğini görebilirsiniz. Önemli girişimleriniz engellenebilir. Seyahat edecekseniz bu tarihlerde dikkatli olun. Parasal konularda 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında önemli bir borcun altına girmeyin. Kredi almayın ve bu dönemi parasal işlerinizde strateji oluşturmak için kullanın. 1 Eylül’de gerçekleşecek tutulma iş alanlarınızı tetikleyecek. Önemli iş değişimleri ve fırsatları bu tarihte karşınıza gelebilir.

Aşk – Evlilik – İlişkiler

Bu yıl 5-15 Nisan arası doğumlu Koç’lar, dramatik kişilik değişiklikleri, hayatlarının tam anlamıyla değişmesi, içlerindeki özgürlük ve farklılık isteğinin yoğunlaşmasıyla karşılaşabilirler. Değişik maceraların peşine düşmek önemli olabilir. Eğer evliyseniz ya da uzun soluklu bir ilişkiniz varsa sakin durmanız gerekiyor. Aksi takdirde sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırabilirsiniz. Özellikle 23 Mart’taki tutulma özel hayatınızda önemli duygusal kararları tetikleyebilir. Satürn’den alacağınız etkilerle uzaktaki akrabalarınızın sorumlulukları sizi de etkileyebilir. Partnerinizin akrabalarıyla olan ilişkilerinizde de sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bu süreçte anlayışınızı ve umudunuzu kaybetmeyin. Eylül ayı itibarıyla Jüpiter’in burç değiştirmesiyle beraber özel hayatınız, birebir ilişkileriniz ve evlilik alanlarınızda güzel bir dönem başlayacak. Bu tarihten sonra Jüpiter var olan ilişkilerinizi toparlayabilir veya yeni ilişkileri şanslı bir şekilde karşınıza getirebilir. Her tür ilişkide şansı, ahengi, uyumu ve mutluluğu tadacaksınız. Partnerinizin hayatındaki güzel gelişmeler sizi de mutlu edecek. Birkaç yıldan beri sizi etkileyen tutulmalarla dağılan, sorguladığınız özel hayatınız daha anlamlı bir sürece girecek

Sağlık

Sağlık evinizin yöneticisi Merkür olduğu için, bu yıl 4 kez gerçekleşecek olan Merkür gerilemelerinde sağlığınızda ufak tefek sorunlar ortaya çıkabilir. Sağlığınız yıl boyunca size problem çıkarmayacak. Kronik bir rahatsızlığınız varsa güzel ve etkili gelişmeler yaşanabilir. Kişisel disiplininizi iyi korumalı, diyetinize dikkat etmelisiniz. Sağlıklı beslenme, diyet ve hijyen konularında abartılı tavırlar içine girmeniz de söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki titiz ve mükemmeliyetçi yapınızın artmasıyla birlikte baş ağrılarına ve migrene karşı dikkatli olmalısınız. Bazı tutulmalar, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işaret ediyor. Yurtdışında veya tatildeyseniz, 23 Mart’taki Ay tutulmasında sağlığınıza özen gösterin. 9 Mart, 1 Eylül ve 16 Eylül’deki tutulmalarda da sağlığınızlailgili konular devreye girecek.

Eğitim

Bu sene yüksek eğitim ve yabancı eğitim alanlarınızda önemli sorumluluklarla karşılaşacaksınız. Din, metafizik, felsefe, yabancı dil ve hukuk konularına ilginiz artabilir. Geleceğinize daha geniş açıdan bakmayı tercih edin. Bazı sınavlarınızda zorlanmalarınız olsa bile, sorumluluklarınızı bilerek ve sıkı çalışarak hayalinizdeki meslek için adımlar atabilirsiniz. 17 Nisan-27 Mayıs arasında eğitim alanlarınızda sıkıntılara ve enerjinizi derslerinize verememe gibi durumlara hazırlıklı olun. Yılın ikinci yarısında eğitim hayatınızda size destek olacak, beraber çalışacağınız bir insan hayatınıza dahil olabilir. Bu dönemde grupsal çalışmalarda daha şanslı olacaksınız.


Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla