Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.2015, 15:05   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2016'da Oğlak Burcunu Ne Bekliyor?

2016'da Oğlak Burcunu Ne Bekliyor?



Oğlak burcu 2016 yılı yorumları

Oğlak burcu 2016 astroloji yılında neler yaşayacak?

Aşk, evlilik, sağlık ve eğitim hayatınızı en iyi burç yorumcuları arasında yer alan ünlü
Astrolog Hande Kazanova yorumluyor

Sevgili Oğlaklar; bu yıl olaylar kontrolünüz dışında olabilir. Yeni olaylar yaşayabilir, geçmişten kalan birikimlerinizi gündeme getirebilirsiniz. 2016 yılında aile ve iş hayatınızın yeniden düzenlenmesi önem kazanabilir.
Gizemli ve ruhsal öğretilere olan merakınız, disiplin ve sorumlulukla atulacak olan adımlarla gelişime yıl boyunca açık olabilrsiniz.
Yabancılarla yapılacak işler, ticaret, ithalat,medya, ihracat, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, eğitmenlik, eğitim, deniz aşırı ülkelerle girişilecek ticaret, turizm sektörlerinde girişimleriniz olabilir.
Bu işlerden birinde çalışıyorsanız çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
Ayrıca çok seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarındave hukuksal süreçte şanslarınız yüksek olacak.

Para / Kariyer / İş
2016 yılında kariyerinizle ilgili konular önem kazanıyor. Yılın ikinci yarısında özellikle 9 Eylül'den sonra işinizi ön plana çıkaracak fırsatlar elde edebilirsiniz.
23 Mart’taki ay tutulması kariyerinizde önemli sonuçları ve olayları karşınıza getirebilir. Yine 18 Ağustos’taki tutulmada maddi konularda önemli sonuçlara ve seçeneklere sahip olacaksınız.
23 Mart-26 Mayıs tarihlerinde yurtdışı işlerinize dikkat etmelisiniz. Mars'ın gerilemesi 17 Nisan 27 Mayıs tarihleri arasında devrede olacağından bu dönemde girişimlerden ve adımlardan uzak durmalısınız.

Eğitim
2016'da eğitim ve öğretim alanında en şanslı burçlardan birisiniz. Jüpiterden alacağınız destekle sınavlarınızda kendi bildiklerinizi ortaya koyabilirsiniz.
09 Mart- 01 Eylül- 16 Eylül tarihlerindeki ttutulmalar eğitim, yurtdışı eğitimi, akademik konularda önemli olayları karşınıza getirebilir.

Sağlık

2016 yılında bazı olayların sizin dışınızda gelişmesi sinirsel hastalıklara yakalanmanıza neden olabilir. Merkür sizin sağlık evinizin yöneticisi olduğundan, merkürün gerilediği zamanlarda sağlığınızla ilgili sorunlara da açık olabilirsiniz. Özellikle 05- 25 Ocak Merkür gerilemesinde dikkatli olun.

Aşk / İlişki / Evlilik
Bu yıl hayatınızdaki gelişmelere odaklı olacaksınız. 04-10 Ocak doğumlular Uranüs’ten alacakları sert açılarla yılın ilk 3 ayında ev ve aile hayatlarında gerginliklere ve sıkıntılara açık olacaklar. Sevdiklerinize karşı anlayışla yaklaşmak önemli olmalı. 10-17 Ocak tarihli oğlaklarsa Nisan ayından sonra bu etkiye sahipler ve yaz aylarına kadar dikkatli olmalılar.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla