Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.12.2015, 03:16   #2 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 2016'da Terazi Burcunu Ne Bekliyor - Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu 2016 Genel Bakış



Sevgili Terazi burcu, 2016 yılında hayatınızın belirli bölümlerinde çok daha şanslı olacaksınız. Hayatınızın iyi yönde değişmeye başladığını geride bıraktığımızın yılın sonlarında fark etmeye başlamış olmalısınız. Yeni yılın gelmesiyle beraber şartların daha fazla size doğru döndüğünü göreceksiniz. Planlamasını yapan çoğu Terazi burcu insanları için önemli ilerlemeler söz konusu. Özellikle iş hayatınızda herkesin takdirini toplayacak çalışmalar yapabilirsiniz. Şans, 2016 yılında bereketli bir şekilde size geliyor Terazi burcu.

2016 yılı, kişisel olarak gelişim göstereceğiniz bir yıl olacak. Eksik yönlerinizin farkına varacak ve artık daha güçlü çalışmalara yöneleceksiniz. Geçen yıl maddi olarak çok zorluk yaşamadınız ancak aradığınız bolluğu da bulamadınız. Bu yıl maddi anlamda bolluk ve bereket sizin olacak gibi görünüyor. Yaptığınız işlerin güzel olması, insanların beğenisini kazanması için çaba ve özen gösteriyorsunuz. Çabalarınız karşılık bulacak ve özellikle üstlerinizin gözüne girmeyi başaracaksınız.

Terazi burcu, eğitim hayatınıza devam ediyorsanız geçen yıl göstermiş olduğunuz güzel performans bu yıl içerisinde de devam edecek. Çalışmadan başarıya ulaşılamaz. Daha önceki yıllarda çalışmış olmanıza rağmen istediğiniz sonuçları alamıyordunuz ancak hem geçen yıl hem de bu yıl şans sizden yana olacak. Artık istediğiniz sonuçları almaya başlayacaksınız. Özellikle ailenizi ve kendinizi aldığınız notlarla gururlandırabilirsiniz. Hayatınıza istediğiniz şekilde yön vermemeniz için hiçbir engel yok.

Yıl içerisinde bazılarınız ev değişikliği yapabilir ve bazılarınız da yeni bir ev alabilir. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hem çalıştığınız yeri hem de yaşamınızı sürdürdüğünüz evi güzelleştirmek için uğraş vereceksiniz. Dekorasyon ve tasarım işi size keyif veriyor. Tembelliği bir kenara bırakırsanız, size keyif verecek ortamlar yaratabilirsiniz. Farklılık ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaksınız.

Terazi burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda da güzel gelişmeler meydana gelecek. Uzun süredir aşk hayatınızda karmaşıklık hüküm sürmekte. Zaman zaman ne istediğinize karar veremiyordunuz ancak geride bıraktığımız yılın sonlarından itibaren artık ciddi bir ilişkiye başlamanız gerektiğine karar verecek ve aldığınız kararı 2016 yılında da kararlılıkla devam ettireceksiniz. Aradığınız aşkı bu yıl içerisinde bulma ihtimaliniz oldukça yüksek. Sizi heyecanlandıracak, hayatınıza renk katacak birliktelik kuracaksınız.

2016 yılının belirli dönemlerinde kendinizi biraz kısıtlanmış ve zorda hissedeceksiniz. Ailenizden destek almanız en iyisi olacaktır. Maddi ve manevi destek size iyi gelebilir. Zorlukların üstesinden gelmenizi sağlayacak ilişkiler kuracaksınız. Sıkıntılarla tek başınıza baş etmeye çalışmanız, kendi kendinizi ruhsal anlamda yıpratmanıza neden olmaktadır.

İşinizle ilgili güzel gelişmeler peşindesiniz. Kafa olarak sizinle uyum sağlayamayan, aynı düşüncede olmadığınız kişilerle iş birliği içerisinde olabilirsiniz. Belirli bir seviyeye ulaşana kadar olumsuzlukları görmezden gelerek sadece kendi işinize ve size verilen sorumlulukları yerine getirmek için çaba gösterin. 2016 yılında daha da olgunlaşacaksınız. İnsanların sizde gördüğü değişim onların şaşırmasına neden olacak. Gerek özel gerek eğitim gerekse iş hayatınızdaki durumunuz herkesin beğenisini kazanmakta.

2016 yılının son aylarına doğru içsel sıkıntılarınız söz konusu olacak. İnsanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz ancak hayatınızın ilerleyişi sizi sosyal anlamda hareketlendirecek. Bu dönem içerisinde hayatınıza yeni insanlar girecek. Bazılarınız uzun süredir arkadaş olduğu kişilerle arasına mesafe koymak zorunda kalabilir. 2016'nın son iki ayında istediğiniz şartlar yeniden ortaya çıkmaya başlayacak. 2016 yılında hayatınız genel olarak size keyif verici olacak, yeni yılın tadını çıkartmaya hazırlanın. Artan sorumluluklar gözünüzü korkutmasın.

burcweb

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla