Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.12.2015, 03:22   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2016 Akrep Burcu Aşk Hayatı

2016 Akrep Burcu Aşk Hayatı



Sevgili Akrep burcu, 2016 yılında aşk hayatınız çok daha farklı ilerleyecek. Yalnız kalma ihtiyacınız geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru ortadan kalkmaya başladı ve yeni yılın gelmesiyle beraber aşk hayatınızda hareketlilik olmasını isteyeceksiniz. Merak etmeyin, isteğiniz yerini bulacak ve aradığınız aşkı yıl içerisinde bulma fırsatı yakalayacaksınız. Bazılarınızın aşk hayatı alışılagelmişin dışında ilerlemeye başlayacak. İlginç birliktelikler gündeme gelebilir.

2016 yılı içerisinde aşkı fazlasıyla içinizde hissedeceksiniz. Bu yıl içerisinde kendinizi biraz daha aşabilirsiniz. 2016 yılı sizi fazlasıyla şaşırtacak Akrep burcu. Kendinizi aşk açısından yoğun tempoya hazırlamanız gerekiyor. Yeni yılın ilk aylarında sizi etkileyebilecek bir kişiyle karşı karşıya geleceksiniz. Sosyal ortamınızın da katkısıyla yalnızlığınıza son verme ihtimaliniz var. Bu yıl içerisinde ciddi birliktelik kurma ihtimaliniz çok daha yüksek gibi görünüyor.

Akrep burcu, süregelen birlikteliğiniz var ise ilişkinizi riske atacak girişimlerden olabildiğince uzak durmalısınız. Farklı kişilerle aranızdaki yakınlaşma isteği partnerinizin kulağına gidebilir ve bu durum hayal kırıklığı yaşatmanıza neden olabilir. Yasak ilişkilerden olabildiğince uzak durmaya çalışın. Yılın ortalarına doğru duygularınızda karmaşıklık söz konusu olacak ve ne hissettiğinizi anlamakta zorluk çekeceksiniz.

2016 yılının ikinci yarısında ise aşka daha fazla yöneleceksiniz. Olgunlaşacak, öylesine birliktelik kurmaktan kaçınacaksınız. Birlikteliğiniz var ise, birlikteliğinizin sorunsuz devam etmesi için çaba gösterecek, hem kendinizi hem de partnerinizi mutlu etmenin yollarını arayacaksınız. Aşk hayatınız bu yıl içerisinde size çok fazla heyecan getirecek. Daha önce edinmediğiniz deneyimler edinmeniz muhtemel.

Akrep burcu, 2016 yılının son aylarına doğru her şey rayına oturmuş olacak. Evli olan Akrep burcu insanları, eşinizle aranızdaki sorunlar ortadan kalkacak. Evliliğinizin temellerini sağlamlaştıracaksınız. Karşınıza çıkan sorunları ortadan kaldırmak için birlikte çaba göstereceksiniz. Kimi zaman huzursuzluklar yaşanacak ancak fazla büyümeden ortadan kalkacaktır. Evliliğe adım atmak istiyorsanız, öncelikle kendinizden emin olmalısınız.

burcweb

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla