Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.12.2015, 07:57   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 28 Aralık 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

28 Aralık 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları



Balık , boğa , burç , burçlar , günlük , akrep, günlük burç yorumları ,
ikizler , koç , terazi , yay , yengeç , yorumlar, aralık,
aralık burç yorumları, 28 aralık 2015, 28 aralık 2015 günlük burç yorumları



Koç

Bugünlerde, macera isteğiniz artabilir veya keyifli seyahatler gündeme gelebilir sevgili Koçlar. Yeni yıla yüksek adrenalinle giriyorsunuz, size de bu yakışır!

Boğa

Bugünlerde, parasal anlamda, sevgi temalı ilişkileriniz, yaratıcılık gerektiren işleriniz bakımından ve romantik açıdan olumlu gelişmeler var.

İkizler

Bugünlerde, yaratıcılığınız yüksek ve yeni ufuklara açılmanıza yardım edebilir. Eğer ilişkinizde sorunlar yaşadıysanız çözümlemek, onarmak veya mevcut ilişkinizi farklı bir boyuta taşımak fırsatı bulabilirsiniz.

Yengeç

Bugünlerde, genel anlamıyla şaşkınlık yaşayan veya endişeli kişiler ya da ortamlara rağmen, siz sakinliğinizi koruyacağa benziyorsunuz. Hatta, bu kişiler, onlar için yaptıklarınızdan dolayı size minnettar kalabilirler veya yaptıklarınız takdir edilebilir bir şekilde.

Aslan

Aşk hayatınız, ikili ilişkileriniz veya evliliğiniz açısından sorunların geride kaldığı veya güzel gelişmelerin yaşandığı bir haftaya giriyorsunuz. Bütçe yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz veya alacağınız bir şey için kaynak yaratmaya çalışabilirsiniz.

Başak

Bugünlerde, evinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir, evden çalışmak isteyebilirsiniz veya evde vakit geçirme eğiliminiz artabilir. Ayın son günleri zamanlama problemleri yaşamamak için planlı olmanızda fayda var.

Terazi

Sevgili Teraziler, ani çıkışlar yapmamanız, ani hareketlerden kaçınmanız gereken birkaç günlük süreçtesiniz. Serinkanlı hareket etmenizde fayda var.

Akrep

Bugünlerde sizi zorlayan veya rekabet ortamlarına çekmek isteyen kişiler söz konusu veya her an bu tür kişilerle karşılaşabilirsiniz, ama sizin kim olduğunuzun farkında değiller!

Yay

Bugünlerde, hayata daha olumlu bakmanızı ve kendinizi göstermenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya olumlu gelişmeler ya da olaylar sizi sevindirebilir.

Oğlak

Bugünlerde, bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir. Bazı hareketlerinizle bilmeden farklı kişilere zarar verebilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kova

Bugünlerde, anlaşmalar, sözleşmeler veya üzerinde mutabık kalınması gereken konularda en ufak detayı atlamamanız gerekiyor. İyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir veya fazla iyi niyetli olmanız önemli detayları atlamanıza neden olabilir.

Balık

Yanlışlıklar, atlanan detaylar veya karışıklıklar bazı sorunlar yaratabileceği için, konuşmalar, planlar veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmak gerekiyor.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla