Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.01.2016, 11:32   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Tırnak Bakımı | Bakım Kürü | Bakım Kürünün Uygulanması

Tırnak Bakımı | Bakım Kürü | Bakım Kürünün Uygulanması




Muhteşem tırnaklar tüm kadınların vazgeçilmezidir.Hangimiz bakımlı zarif ellere ve güzel tırnaklara sahip olmayı istemeyiz ki?..Aslında bir kaç bakım kürü ve püf noktalarıyla,bu hiçte zannedildiği kadar zor değildir.Şimdi size vereceğim bakım kürü ve bir kaç püf noktasıyla,sizlerde istediğiniz tırnaklara sahip olabilirsiniz..
Öncelikle tırnak kesiminden sonra mutlaka tırnak çevremize nemlendirici krem uygulamamız gerektiğini unutmayalım.Normal bir nemlendirici krem işinizi görecektir.Nemlendirici krem emildikten sonra törpüleme işlemine geçebilirsiniz.El ve ayak tırnakları için en doğal bakım zeytinyağıdır.Evde az bir miktarda tırnaklara ve ellere uygulanan zeytinyağı ile çok sağlıklı tırnaklara kavuşmak mümkündür.Tırnaklarımız için suyunda önemimin çok büyük olduğunu unutmamamız gerekir.Bu yüzden günde en az 1,5-2 litre su tüketmemiz hem sağlık açısından hem de tırnaklarımız için oldukça faydalı olacaktır.



Tırnak Bakım Kürü İçin Gerekli Malzemeler :
– 1 Yemek Kaşığı Tuz
– 1 Tatlı Kaşığı limon suyu
– 1 Tatlı Kaşığı sirke
– 1 Çay Kaşığı Zeytinyağı
– 1 Kase Ilık Su


Tırnak Bakım Kürünün Uygulanması


Yukarıda belirttiğimiz tüm malzemeleri bir kaseye koyun. Bu karışımın içine tırnaklarınızı sokun. Bu şekilde tırnaklarınız karşımın içindeyken durabildiğiniz kadar durun. Akşamları uyumadan önce bu kürü uygularsanız daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Uygulama sonrasında bir kaç gün içinde bile tırnaklarınızın güçlendiğini fark edeceksiniz.






__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla