Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.01.2016, 14:00   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bu Kış Mutlaka Yapılması Gerekenler | Stil Sırları

Bu Kış Mutlaka Yapılması Gerekenler | Stil Sırları






göz makyajı, kış bakımı, kişisel bakım, manikür, moda reklamları, pedikür, stil sırları


1. Mutlaka kendinize sevdiğiniz renkte bir yağmur botu alın. Hem şık, şirin bir görüntüye sahip olun, hem de yağmurdan kendinizi koruyun.

2.Dolabınızda ruh halinize göre giyebileceğiniz bir kaç renk, renkli skinny pantolon mutlaka bulundurun.
Kendinizi iyi hissettiğiniz günler kırmızı, melankolik günlerde mor

3.Hem soğuktan korunmak hem de tarzınızdan ödün vermemek için el örgüsü babaanne atkıları yerine yumuşacık bir kaşmir Burberry Mega Check atkı mutlaka edinin.

4.Daha öncede bahsettiğim gibi kazaklarınızın üzerine giymek için kürk yelek, ya da kabanınızın üzerine atmak için kürk etol mutlaka dolabınızda bulundurun. Kurtarıcı parçalardır, şiddetle tavsiye edilir

5. Pelerin modası bu sezonda da tam gaz devam ediyor. Klasik kabanlara alternatif olarak dolabınızda mutlaka en az bir tane pelerin kaban bulundurun.

6.Havalar biraz daha soğuduktan sonra kürklü botlarınızı raflardan çıkarmayı unutmayın, ya da mutlaka bir tane edinin. Çok soğuk kış günlerinde hem ayaklarınızı sıcacık tutacak, hem de çok sempatik bir görütünüz olacak.

7.Kış aylarında yazdan kalan muhteşem bronzluğumuzu maalesef kaybettiğimiz için mutlaka elinizde kaliteli bir otobronz mutlaka bulundurun. Yalnız özellikle kaliteli olmasını vurguluyorum. Ortada ayaklı havuç gibi gezmek istemiyorsanız ve bronz olmak istiyorsanız paraya kıyacaksınız, bunun başka çaresiii yokkk

8.Her durumda kurtarıcı bir parça olan siyah boğazlı kazak mutlaka dolabınızda bulunsun.

9.Havanın yağışlı, sıkıcı olduğu kasvetli haftasonu günlerinde, eve tıkıldığınız zamanlarda canınızın sıkılmaması için mutlaka takip ettiğiniz kitap, dergi bloglar olsun. Yoksa eşinize, sevgilinize sararsınız benden söylemesi

10.Kış aylarında kişisel bakım genelde ihmal edilir. Cilt bakımından maniküre, pediküre kadar kişisel bakımınızı kesinlikle ihmal etmeyin, mutlaka kendinize vakit ayırın.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla