Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.01.2016, 13:11   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kara Sevda Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Kara Sevda Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu



Kara Sevda Oyuncu Kadrosu 2016. Kara SEvda Oyuncu Kadrosu kimler var? Kara SEvda dizisi Oyuncuları belli oldu. Kara SEvda Oyuncu kadrosu yayınlandı. Kara SEvda Oyuncuları tanıyalım.

Yeşilçam filmlerini aratmayan konusu itibariyle seyircinin kalbini kazanması bekleniyor. Zengin kız ve fakir oğlanın birbirlerine duydukları imkansız aşk, ailelerinin baskısıyla sona ermiştir. Farklı hayatlara savrulan gençler aşk acısını sonuna kadar yaşar. Fakir ama gururlu erkek karakterimiz zengin kızın karşısına yıllar sona çıkacaktır.

Bu sefer masumiyetini ve aşkını, soğuk bir maskenin altına saklamıştır. Kızın kendisini mecburiyetten dolayı terk ettiğini bilmeden yıllarca içinde ona karşı öfke büyütmüştür. Zengin olmuş ve intikam yemini etmiş bir halde geri dönüşü eski duygularının da canlanmasına neden olacaktır.

Zengin ama mütevazı genç kızımız ise sevdiği adamın yaşadığı evrime inanamamaktadır. Olaylar bu şekilde başlar ve aşk, entrika ve ihanetle beslenerek büyümeye devam eder. Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül başrolde karşımıza çıkıyor. Burak Özçivit Kemal karakterine can veriyor.

Senaryonun fakir ama gururlu esas oğlanı olan Kemal maden mühendisidir. Neslihan Atagül ise zengin ama mütevazi Nihan rolünde yer alıyor. Kemal ile Nihan’ın yolları ilk kez otobüste kesişir. Birbirlerine ilk görüşte aşık olan gençler, klişelere yenilmemek için mücadele etmeye başlar.

Özellikle Nihan’ın ailesi bu ilişkiye kesinlikle onay vermezken kızlarını ailelerine yakışan başka birisiyle evlendirme hazırlığı yapar. Okulu bitirdikten sonra hayata atılan Kemal büyük bir iş adamı olacaktır. Nihan ise evli ama mutsuz bir kadın haline dönüşür.

Kara Sevda Dizisi Konusu

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit’in canlandıracağı fakir genç bir maden mühendisidir. Yerin metrelerce altında ekmek parası için işçilerle mücadele vermektedir. Burak Özçivit fakir ama gururlu bir maden mühendisidir. Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç aşık olduğu kızın hayatında kardeşinin başına gelenler nedeniyle Kemal’i terk etmesiyle intikam almak için elinden geleni yapmış ve zamanla da büyük bir başarı elde etmiştir. Artık zaman intikam alma zamanıdır.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla