Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.01.2016, 12:45   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 29 Ocak 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

29 Ocak 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

Balık, boğa, burç, burçlar, günlük, akrep, günlük burç yorumları, ikizler, koç, terazi, yay, yengeç, yorumlar, aralık, ocak burç yorumları, 29 ocak 2016, 29 ocak 2016 günlük burç yorumları


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ödemelerde gecikmeler zorlanmalar oluşabilir, banka hesaplarında karışıklıklar oluşabilir. Çekmeyi planladığınız kredi son anda iptal edilebilir, başkalarına ait finansal kaynaklarda minik engeller oluşabilir. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar yapmanız gerebilir. Özellikle otorite ve yönetici figürlerle ilişkilerlerde zorlanmalar meydana gelebilir.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Otorite figürleri ile ilişkilerde zorlanma, ikili ilişkilerde kimlik mücadelesi ortaya çıkabilir. İsteklerinize ulaşmak için çok daha fazla çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda görev sorumluluklarınız artıyor. İkili ilişkilerde ve özel hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İlişkileri ciddiye bindirmek için güzel bir gündür.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İş ve çalışma ortamınızda otorite sayılan kişilerle ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var, sağlıkla ilgili de özellikle bel, böbrek ve genital bölgeleriniz hassas olabilir. Hayatı daha fazla ciddiye alabilecek, girişilecek işlerde istikrar ve başarı ortanı daha yüksek olacaktır. Yeni iş girişimleriniz olacak ise bugün ve sonrası zamanı değerlendirebilir, kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Özel hayatınızı paylaştığınız kişi ile iletişim veya finansal konular üzerine minik sorunlar nüksedebilir, özel hayatınızı organize etme, düzenleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ciddiyet gerektiren konulara odaklanmak için idealdir. Amaç ve hedef odaklı olmaya işaret eder, hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bir düzenleme, toparlama moduna girebilirsiniz. Yer değiştirme, taşınma sık sık gündeme gelebilir, alım-satım konuları konuşulabilir. Evde baba, dede gibi eril figürlerle ilişkilerde zorlanmalar, onlara kendinizi ifade etmekte sıkıntılar ortaya çıkabilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

İletişim ve seyahat gerektiren konularda minik problemlerle uğraşmanıza sebebiyet verebilir, özellikle kullandığınız cep telefonu, tabletler, pclerle ilgili minik bir takım arızalar çıkartabilirler. Seyahatlerde zamanlama ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. İş ve çalışma ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde aksaklıklar ortaya çıkabilir.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Finansal anlamda büyük yatırımlardan, riskli koşullardan uzak durmanızda yarar var, kayıplar getirebilir. Özellikle borsa, şans oyunları gibi spekülatif konulardan. Biraz bütçenizi denetim altına almanızda da yarar var elbette. Eğer terfi gibi bir konuşma yapacaksanız bugün ve sonrasını kullanın derim.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Öncelikle sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var, bel bölgesi, dişler ve kemiklere… Belki de bir doktorla görüşebilirsiniz bu hafta. Bunun yanı sıra otorite figürlerle, bürokratik bir takım işlerde zorlanmalar meydana gelebilir. Aile büyüklerine kendinizi ifade etmekte, isteklerinizi kabul ettirmekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

İçe dönebilir, kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle iş yerinde patronlarla, yöneticilerle ilişkilerde zorlanmalar, kayıplar oluşabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Sorumluluklarınız artabilir, taşıyabileceğinizden daha fazla yükü almamaya özen göstermelisiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sizden yaşça büyük arkadaşlarınızla ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Bunun yanı sıra para ile ilgili konularda gecikmeler aksaklıklar olabilir, özellikle para havale, eft ile geliyorsa veya yurt dışı ile ilgili siparişlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

İş ve kariyerinizi ilişkin konularda düzenlemeler yapmanız gerekebileceği gibi, finansal anlamda da özellikle borç alacak-verecek ve ödemelerde minik sıkıntılar gündeme gelebilir. Bugün zamanı yönetmek günün ana teması olabilir, yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebilirsiniz de.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Eğer imzalamanız gereken bir takım evraklar var ise, dikkatli okuyun ve öyle imza atın, veya sözleşmeler içinde geçerli. Sonrasında koşullar istediğiniz gibi gelişmeyebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir. İmza gerektiren işleri önümüzde ki hafta ertelemenizde yarar var aslında yay burcunda ki yeni aydan hemen sonra.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla