Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.02.2016, 20:34   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 3 Şubat 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

3 Şubat 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları



Boğa , burç , burçlar , günlük , akrep, günlük burç yorumları ,
ikizler , koç , terazi , yay , yengeç , yorumlar, haftalık burç yorumları,
aylık burç yorumları,ocak burç yorumları, 3 şubat 2016,3 şubat 2016 günlük burç yorumları,

Koç

Çevrenizde olan olayların ister istemez etkisinde kalıyorsunuz. Bu kadar duygusal olmayın.

Boğa

İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.

İkizler

Paranızı değerlendirme niyetleri için henüz erken. Suların biraz daha durulmasın beklemeni daha akılcı olabilir. Yakında yaşayacağınız bir para tartışmasında uzlaşmacı bir tavır sizi karlı çıkartacak.

Yengeç

Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

Aslan

Geçmişle ilgili bir baş ağrınız var. Zaman geçtikçe kendinize yakıştıramadığınız bir hatanız bu hengame arasında bile beyninizdeki yerini koruyor. Paylaşın birileriyle.

Başak

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz ama haksızlığa uğrayabileceğiniz nedenleri biraz da siz yaratıyorsunuz. Başkaları hakkında konuşmaktan kaçının.

Terazi

Bazı problemleri tepkisizlik içinde zamana bırakmak yararlı olabilir. Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek.

Akrep

Bunun dediğim dedik tavırlar içerisinde olacaksınız. Bu tavırlarınız sizi çok itici gösteriyor. Biraz daha anlayışlı ve başkalarının fikirlerine saygılı bir tavır sergilemeye çalışmalısınız.

Yay

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Oğlak

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

Kova

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

Balık

Bugün katılacağınız eğlencelerde tükettiğiniz yiyecek ve içeceklere dikkat etmelisiniz. Daha sonra sağlık problemi yaşayabilirsiniz.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla