Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.02.2016, 09:57   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 14 Şubat Sevgililer Günü İçin Özel Makyaj Ve Saç Önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Özel Makyaj Ve Saç Önerileri


allık sürmek,dağınık topuz,fondöten sürmek,gece makyajı,göz farı,Gündüz makyajı,rimel sürmek,ruj,saç modelleri,Sevgililer Günü için saç önerileri,Sevgililer Günü makyajı
14 Şubat Sevgililer Günü yıl içinde kutlanan en özel günlerden biri… Bu özel günde her zamankinden daha özel ve güzel bir görüntüye sahip olmayı istemeniz çok doğal.

Makyajı etkileyici, saçları bakımlı olduğunda kadınlar kendilerini bulundukları ortamda çok daha iyi hisseder. Etkileyici ve çekici olma isteği kadınlarda özel günlerde daha da artar. Sizin için hazırladığımız makyaj ve saç önerileri ile kendinizi çok daha özel hissedebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü için özel makyaj önerileri

Yaptığınız makyajın daha kusursuz bir görüntüye sahip olması için, birkaç gün önceden cildinize bakım yapmanız yararınıza olacaktır. Bakımsız bir ciltte makyaj çok kötü bir görüntü oluşturacağından Sevgililer Günü’nden önce cildinize maske yaparak cildinizi toksinlerden arındırmalısınız. Bu sayede cildinizdeki ölü derilerden kurtulabilmeniz, yaptığınız makyajın cildinizi daha canlı göstermesini sağlar.

Bu özel günde her şeyin kusursuz olmasını isteyebilirsiniz. Sevgiliniz yüzünüze bakarken içi açılsın ve size tekrar aşık olsun istiyorsanız, size sunduğumuz öneriler sayesinde makyajınızın daha kusursuz görünmesini sağlayabilir, hem gündüz hem de akşam için uygun makyaj önerilerini kullanarak kusursuz bir görüntü yaratabilirsiniz.

Gündüz için Sevgililer Günü makyajı

İlk olarak göz altları, akneler ve cilt lekelerinin bulunduğu yerlere kapatıcı kullanın. Daha sonra fondöteninizi elinizle cildinize eşit dağılacak biçimde uygulayın. Bunu yaparken fondötenin daha iyi dağılmasını sağlamak için bir miktar nemlendirici de kullanmanız faydanıza olacaktır. Şeffaf ya da açık renkli bir pudra kullanarak fondöteni sabitlemeniz makyajınızın daha uzun süre kullanabilmenizi sağlar. Unutmayın ki, tek başına pudra kullanmanın hiçbir etkisi olmayacaktır.
Makyajınızın bazı olan kapatıcı, fondöten ve pudrayı uyguladıktan sonra renklendirme işlemine geçebilirsiniz. Göz makyajınızı yaparken öncelikle kaşlarınızı taramalısınız. Kaşınızda boşluklar bulunuyorsa ten rengi bir kalemle boşlukları doldurabilirsiniz. Göz kapağınıza zemin için açık krem renginde bir far sürmelisiniz. Daha sonra gölge katabilmek için bronz rengi bir far kullanabilirsiniz. Gözlerinizi daha fazla vurgulamak istiyorsanız göz kapaklarınıza bal renginde bir far sürmeniz de ışıltı katmanızı sağlar. Göz makyajınızı tamamlamak için kirpiklerinize rimel kullanmayı da ihmal etmeyin.
Dudaklarınızı doğal renginden bir ya da iki ton daha koyu bir renkte dudak kalemi kullanarak öncelikle dudak hatlarınızı belirleyin. Ruj olarak da pembe tonlarında bir ruj tercih etmeniz doğru bir seçim.
Son olarak yanaklarınıza biraz renk katabilmek için hafif bronz tonlarda bir allık tercih edin. Dilerseniz çok açık turuncu rengi de kullanabilirsiniz.


Gece için Sevgililer Günü makyajı


Temiz cildinize öncelikle bir nemlendirici sürerek kapatıcı ve fondötenin daha rahat dağılmasını sağlayın. Kapatıcınızı ihtiyaç duyduğunuz yerlere sürdükten sonra fondöteninizi tüm cilde eşit dağılacak biçimde kullanın. Daha profesyonel bir makyaj için elmacık kemiklerinizin olduğu yere daha parlak bir fondöten kullanmanız daha doğru olacaktır. Pudra ile fondöteni sabitledikten sıra göz makyajınızı yapmaya başlayın.
Göz makyajınız için öncelikle açık tonlarda bir zemin farı, bir aydınlatıcı far bir de koyu renkli gölgeleme yapacağınız far tercih edin. Kaşlarınızın alt kısmını daha aydınlık göstermek için burada aydınlatıcı farı kullanın. Göz kapağınızın tamamına açık renkli zemin farını uyguladıktan sonra, koyu renkli farla göz kapağının kenar kısımlarından içe doğru olacak şekilde gölgeleme yapın. Göz kalemi, rimel ve maskara ile göz makyajını tamamlayın.
Yanaklarınıza gölgeleme yapabilecek bir allık ve kırmızı tonlarında bir ruj kullanarak makyajınızı bitirin. Dudaklarınızda dudak kalemi kullanarak daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.


14 Şubat Sevgililer Günü saçınızla fark yaratmanın 5 yolu

Bir kadın için en önemli aksesuar her zaman için saçlarıdır. Saçınız kısa da olsa, uzun da olsa yapacağınız değişiklikler sayesinde görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Uzun zamandır birlikte olduğunuz kişiye daha farklı bir şekilde görünebilmek için gerçekleştirebileceğiniz bu değişiklikler sayesinde size olan ilgisinin artmasını sağlayabilirsiniz.

Söz konusu uzun süren ilişkiler olduğu zaman hem erkek de hem de kadında zaman geçtikçe gerçekleşen alışkanlıklar heyecanın azalmasına neden olabiliyor. Bu yüzden sevginizi en tutkulu şekilde ifade edebilmenize olanak sağlayan günlerin başında gelen Sevgililer Günü’nde bir farklılık yaratabilmek için uzun zamandır aynı şekilde kullandığınız saçlarınızda bir değişiklik yapabilirsiniz. Saçınızda yapacağınız bu değişiklikler sayesinde hem kendinizi daha fazla yenilenmiş gibi hissedebilmeniz hem de karşınızdaki erkeği daha mutlu edebilmeniz mümkün.



14 Şubat Sevgililer Günü saçınızla fark yaratmanın 5 yolu

Kakül kestirmek: Saçınızın kısaltılmasını istemiyorsanız ve köklü bir değişiklik sizi ilk aşamada korkutuyorsa, kakül kestirmek ya da hazır olarak satılan kaküllerden kullanmak etkili bir sonuç almanıza olanak sağlayabilir. Uzun bir yüzünüz varsa ya da alnınız açıksa kakül bıraktırmak size çok farklı bir görünüm kazandırabilir. Aynı şekilde uzun zamandır kakül kullanıyorsanız, kaküllerinizi bir tarafa doğru tarayarak yüzünüzün daha açıkta kalmasını sağlamak da değişiklik yapmanızı sağlayabilir.


Boks örgüsü kullanın: Saçınız uzunsa çok rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bu örgü çeşidi ile, birlikte kullanacağınız atkı ve bere kendinizi daha genç, daha özgüvenli ve mutlu hissedebilmeniz mümkün olacaktır. Bu model kendinizi daha rahat hissetmenize olanak sağlarken yüzünüzü de tamamen ortaya çıkaracağı için doğru seçim olabilir. Ayrıca saçınızın rüzgarda dağılmasını önlemesi ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlaması bakımından da iki uzun örgü yapmanıza olanak sağlayan bu modeli denemeniz yararınıza olacaktır.


Saç renginizi değiştirin: Saç renginde gerçekleştirebileceğiniz değişiklikler, yapabileceğiniz göz alıcı değişiklikler arasında yer alır. Kalıcı olarak saç renginizde değişiklikler yapmak konusunda çekinceleriniz bulunuyorsa bu durumda saçınızın uçlarına ombre yaptırmak, birkaç tutamında farklı renkler denemek gibi ufak adımlarla başlayabilirsiniz. Göz renginiz ve ten renginizle uyumlu olabilecek özelliklerde renkleri deneyerek hem hayatınızı hem de ilişkinizi renklendirebilirsiniz.


Topuz yapmak: Saçınızda daha doğal ve modern bir görünüm oluşturabilmek için topuz tercih edebilirsiniz. Yapacağınız bu topuzların üzerine bere de takabilmeyi istiyorsanız saçınıza ense topuzu yapmanız daha uygun bir seçim. Burada çok sıkı bir topuz abartılı ve alaturka kalacağından daha dağınık modellere yönelmelisiniz. Bu sayede abartılı bir görünümden uzaklaşabilmeniz ve Sevgililer Günü’nde daha doğal bir görüntüye kavuşmanız mümkün olacaktır. Unutmayın ki erkekler de her zaman doğal görüntüyü daha çok sever.


Fönlü ya da bukleli saçlar:
Uzun zamandır baş başa bir şeyler yapmadıysanız ve özel bir 14 Şubat Sevgililer Günü geçirmeyi düşünüyorsanız saçlarınızı asi görünümden kurtarabilirsiniz. Eşinizin ya da sevgilinizin uzun zamandır sizi görmediği şekilde bakımlı görünmenize olanak sağlayabilmek için saçlarınıza kalın bir maşa yaptırabilirsiniz. Ancak maşa modellerini sık kullanan ya da saçı doğal olarak kıvırcık olan bayanlardansanız düz fön de istediğiniz etkiyi bırakabilir.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla