Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.02.2016, 12:26   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İnadına Aşk Final mi Oldu? | Neden Bitti? | Son Bölümde Neler Yaşandı?

İnadına Aşk Final mi Oldu? | Neden Bitti? | Son Bölümde Neler Yaşandı?


inadına aşk,bittimi,final bölümü,son bölüm neler oldu,inadına aşk bittimi





Geçtiğimiz yıl reyting rekortmeni diziler arasında olan ancak bu yıl bir türlü aynı reytingleri yakalayamayan İnadına aşk dizisi için yayından kaldırılma kararı verildi. Peki; İnadına Aşk neden yayından kaldırılıyor? fox tv’de büyük ümitlerle yayınlanmaya başlanan İnadına Aşk dizi Çarşamba gününe geçtikten sonra reytingleri düşüşe geçti.

Dizinin yapımcısı ve yönetmeni olan Osman Sınav, İnadına Aşk’ın konusunun evlendikten sonra tadı olmadığını ve konunun zirvede bırakılması gerektiğine inandığını söyledi. Bu nedenle Osman Sınav, dizinin bitirilmesi gerektiğini ve final yapılarak yayından kaldırılacağını açıkladı.

Öte yandan Mayıs Kraliçesi, Seksenler gibi dizilerin yapımcısı Mint Yapım’ın yeni dizisi Pamuk Prens’e yeni oyuncu! Başrollerinde Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Birol Güven, Şoray Uzun ve Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin yer aldığı yapıma, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ dahil oldu.

Herkesin gerçek kimliği ile yer alacağı dizide sadece oyuncular değil, senaristlerden yönetmenlere, hatta şirket çalışanlarına kadar herkes kendini oynuyor.

Son Bölümde Neler Yaşandı?



__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla